Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Beauty 3 juni 2015

Als je één ding doet dit weekend: Yoga Fest

Ben jij al jaren aan de yoga of moet je het (net als ik) nog steeds ontdekken. Denk je dat het (net als ik) niet voor jouw stijve lijf is weggelegd? Ontdek dit weekend dan YogaFest en ontmoet de crème de la crème uit de wereld van body, mind en soul. Met speciale aanbieding voor Famme!

Yogafest is een tweedaags festival voor iedereen die yoga net ontdenkt of al jaren op de hoogte is van alle ins en outs. Op 6 en 7 juni transformeren de houthavens aan het ij onder toeziend oog van voorbijtrekkende schepen tot een grote internationale belevenis.

Op het terrein worden op vier plekken yoga, meditatie, muziek en food workshops gegeven door Kyra de Vreeze en Kyrin Hall. Er is een speciale hotpod tent en voor de gevorderden is er een aerial stellage. Naast de talloze masterclasses verzorgt dr. Hauschka beauty classes. En natuurlijk valt er veel te shoppen.

Masterclasses yoga

Gedurende het hele weekend worden er lessen gegeven door (inter)nationale sterren. Uit de UK komen de Boys of Yoga over en dat is een feestje om naar te kijken. Verder sterren en ‘household’ namen als Katiza Satya (Delight yoga), Johan Noorloos (de Nieuwe Yogaschool), Andreas Trussat (Andreas Trussat Yoga), Anat Geiger, Eva Ugolini (Delight Yoga), Dorrith Beijnes (Akasha wellbeing), Skadi van Paasschen, Mercedes Parellada, Sijbrand Maal (De Nieuwe Yoga School,) Stadswild, Marieke de Lange, Svaha yoga, Noëlle Sterk (Natural Yoga), Janneke van Amelsvoort, Suzan van de Roemer, Daphne Koken & Simon Rowe (De Nieuwe Yoga School), Marlene Smits (Delight Yoga), Natasha Martin (Joyful Yoga) en Thrive Yoga. Vanuit Frankrijk komt de fameuze Mika de Brito over.

Een yogaverslaving kan al vroeg beginnen bewijst dit schattige kleutertje.

Kosten

Je koopt een ticket voor een tijdsblok of de hele dag en kunt vervolgens overal aan meedoen. Maak je keuze uit de 30 Nederlandse en internationale docenten, 80 workshops in yoga, meditatie, wellness, food en muziek. Dagtickets kosten € 55,-, avondtickets heb je al voor € 25,-. Ben je een echte addict dan kun je het hele weekend voor € 120 terecht.

Famme extra’tje met dr. Hauschka

Dr. Hauschka verzorgt make-up clinics onder leiding van Karim. Ook hier is de entree in de ticketprijs inbegrepen. Famme krijgt een aantal gegarandeerde plaatsen en Famme deelnemers gaan aan het eind van de clinic naar huis met een exclusieve Dr. Hauschka gift. Aanmelden voor Yogafest met kans op Famme voorrang doe je hier.

Bestel hier je Yogafest tickets en maak meteen kans op een gegarandeerde make over bij Dr. Hauschka. Famme deelnemers krijgen een dr Hauschka gift mee naar huis.

Reageer op artikel:
Als je één ding doet dit weekend: Yoga Fest
Sluiten