Body 18 jan 2015 Yara Mens

Als je van deze video geen zin krijgt om te sporten…

We kennen ze allemaal wel: filmpjes die sporten stimuleren door vrouwen te laten zien die al het lichaam hebben van een Victoria Secret-model, nauwelijks lijken te zweten en waarbij het haar perfect in model blijft zitten. Ongeloofwaardig? Uh, ja. Gelukkig is dit filmpje compleet anders en zien we een keertje échte powervrouwen.

Sportfilmpjes waarin vrouwen een jaloersmakend lichaam hebben kunnen natuurlijk ook wel stimuleren (‘dat wil ik ook’), maar vooral ook demotiveren (‘dat lukt me toch nooit..’). In dit filmpje zien we de realistische versie: vrouwen met hier en daar een vetje, soms cellulitis hebben, zweten, warrig haar hebben en niet altijd de meest charmante sportkleding dragen. Toch maakt dat allemaal niks uit, want één ding hebben ze allemaal met elkaar gemeen: ze gaan er vól voor! En nee, dat is niet altijd charmant.

Echt sporten

In teksten als ‘Sweating like a pig’, ‘Feeling like a fox’ en ‘I kick balls, deal with it’ kunnen we ons eindelijk herkennen. Zo kan het dus ook. Op naar die sportschool!

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Als je van deze video geen zin krijgt om te sporten…
Sluiten