Yara Mens
Yara Mens Body 18 jan 2015

Als je van deze video geen zin krijgt om te sporten…

We kennen ze allemaal wel: filmpjes die sporten stimuleren door vrouwen te laten zien die al het lichaam hebben van een Victoria Secret-model, nauwelijks lijken te zweten en waarbij het haar perfect in model blijft zitten. Ongeloofwaardig? Uh, ja. Gelukkig is dit filmpje compleet anders en zien we een keertje échte powervrouwen.

Sportfilmpjes waarin vrouwen een jaloersmakend lichaam hebben kunnen natuurlijk ook wel stimuleren (‘dat wil ik ook’), maar vooral ook demotiveren (‘dat lukt me toch nooit..’). In dit filmpje zien we de realistische versie: vrouwen met hier en daar een vetje, soms cellulitis hebben, zweten, warrig haar hebben en niet altijd de meest charmante sportkleding dragen. Toch maakt dat allemaal niks uit, want één ding hebben ze allemaal met elkaar gemeen: ze gaan er vól voor! En nee, dat is niet altijd charmant.

Echt sporten

In teksten als ‘Sweating like a pig’, ‘Feeling like a fox’ en ‘I kick balls, deal with it’ kunnen we ons eindelijk herkennen. Zo kan het dus ook. Op naar die sportschool!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Als je van deze video geen zin krijgt om te sporten…
Sluiten