Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Kids oktober 17, 2016

Als kinderen voorzien zouden zijn van waarschuwingslabels

Waarschuwingslabels zijn ontzettend handig, als je ze leest. Ze waarschuwen je voor dingen die je beter niet kunt doen. Te heet wassen, niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar, ontvlambaar. Maar – stel je even voor – wat als kinderen voorzien zouden zijn van waarschuwingslabels. Dat zou er zomaar als hieronder uit kunnen zien.

1. Let op! Brengt definitief extra gewicht met zich mee!

Ja, als er een kind in je buik zit, draag je extra gewicht met je mee. Dat is logisch. Maar wist je dat veel vrouwen ook nog aankomen ná de zwangerschap? En vooral die laatste kilo’s gaan d’r meestal niet meer af.

2. Onregelmatige blaas

Een lekkende blaas, goed niet iedereen heeft, maar het leeuwendeel van de vrouwen wel. Of je nou heel hard niest of dagelijks door de kinderen op de trampoline gesleurd wordt, je zult te maken krijgen met de slappere bekkenbodemspier. En nee, dat is niet altijd even prettig.

LEES OOK: 7 manieren waarop je lichaam verandert na een zwangerschap

3. Krankzinnigheid? Yes!

Je kinderen zullen je helemaal gek maken. Helemaal als ze tiener – ja, echt spreek met een moeder met tieners en het blijkt erger te kunnen dan een peuter in huis – zijn, dus dat is alvast iets om naar uit te kijken, *kucht*. Het maakt niet uit hoeveel kinderen je hebt, je zult het nooit helemaal onder de knie krijgen.

4. Kan trauma’s veroorzaken

Het is oké dat je begint te shaken of omtrekkende bewegingen maakt als je een peuter op straat ziet lopen. Doet je denken aan jouw terror three jaren – wat inderdaad best traumatisch was.

LEES OOK: De plussen en minnen van een terror three in huis hebben

5. Zorgt voor slapeloosheid

Ha, dacht je dat je nog lekker kon slapen nadat je een kind hebt gehad? Het eerste jaar huilen ze je wakker, daarna bedenken ze ’s nachts dat ze wel even ‘bij papa en mama op bezoek kunnen komen’. Slapen ze eindelijk een volledige nacht? Ah, dan komen we bij de tienerjaren. Dan lig je op zaterdagnacht in bed terwijl je je zorgen maakt hoe laat ze thuis zullen komen. Het houdt pas op als ze de deur uit zijn.

6. Overgeven

Meestal veroorzaakt door de verschrikkelijke geuren die jongens (en meisjes!) kunnen produceren. Of op die momenten dat ze met hun tong hun neus aanraken, omdat ze ‘het snot van hun lip willen likken’. Ja, overgeven dus.

7. Nachtmerries

Ja, je zult nachtmerries krijgen die je nog nooit gekregen hebt. Dat er een geest van een kind naast je bed staat als je wakker wordt, bijvoorbeeld. Of wacht. Dat was geen nachtmerrie. Dat was echt. Maar serieus, je gaat ook dromen van de engste dingen die met je kinderen zouden kunnen gebeuren en dat is ronduit afschuwelijk wakker worden.

Eh, dit is een beetje creepy. Als je nog geen nachtmerries had, krijg je ze nu wel. Wow! Fotograaf zet nachtmerries van kinderen om in levensechte beelden

Bron hoofdfoto: babble

babble

Reageer op artikel:
Als kinderen voorzien zouden zijn van waarschuwingslabels
Sluiten