Claire Easy Peasy
Claire Easy Peasy Eten juli 2, 2015

Altijd een gezonde basis in huis? Zoek niet verder

Zo vaak krijgen wij de vraag/opmerking: ‘Leuk al die gezonde recepten en tips maar WAAR haal ik boekweitmeel, kokosbloesemsuiker, rauwe chocolade of de goede amandelmelk? Ik heb geen natuurwinkel om de hoek en als ik er wel ben, weet ik helemaal niet wat te kiezen!’

Healthy food is nog steeds hip en zit nog steeds in de lift. Online worden we overspoeld met gezonde recepten en tips (quilty!) maar waar begin je? Wat koop je? En waar? En wat als je daar helemaal geen tijd voor hebt? Onze foodie friend Jakomijn van Doorn vond dat dit wel wat gemakkelijker kon allemaal. Tijdens haar opleiding tot natuurvoedingsdeskundige merkte ze dat heel veel mensen om haar heen best gezonder willen eten maar niet weten hoe. De meesten van ons hebben simpelweg de tijd niet om zich door alle artikelen en blogs over voeding heen te worstelen en eindeloos op de fiets te zitten voor ‘gezonde producten’.

HappyGoodFood was geboren. Boxen met lekkere, gezonde en langhoudbare (basis)producten waar je normaal gesproken voor om moet rijden. Geen ingewikkelde producten overigens maar gezonde(re) varianten op het doorsnee aanbod, met aandacht en liefde geselecteerd. Je kunt kiezen uit een basisbox of een snackbox.

Wij vinden het zo’n goed idee! Zo heb je met je drukke leven toch altijd een gezonde basis in huis. TIP: vanaf 8 augustus kun je ook je eigen box samenstellen.

Ben je in de supermarkt en weet je nooit wat nou wel en niet goed is? Dan kun je deze snelcursus etiketten scannen wel gebruiken!

bluebelle.nl: hét platform voor food inspiratie en informatie om je eetpatroon stap-voor-stap gezond(er) te krijgen. Bekend van de SPINACH app en auteurs van het must-have kookboek voor ouders van de allerkleinsten: EASY PEASY.

Reageer op artikel:
Altijd een gezonde basis in huis? Zoek niet verder
Sluiten