Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Work & Life 6 sep 2015

Altijd van alles kwijt? Dit is de oplossing!

Je mobiele telefoon kwijt (in de kledingkast van je jongste). Je sleutels kwijt (aan de buitenkant van de deur). Je portemonnee (op counter van de supermarktbalie). Je auto (welke rij wat het ook alweer?). Het hoofd van een drukke vrouw is als een zeef. Dan heb je dus dit briljante product nodig!

Dat vréselijke gevoel als je er op het laatste moment achter komt dat je je sleutels kwijt bent en je net op het punt van vertrekken staat. Niet te doen. Na lang zoeken kom je er eindelijk achter dat je peuter ze in het keukenkastje heeft gesmeten…

Klein apparaatje

Daar hebben drie Franse broers iets op bedacht: de Wistiki. Wát? Ja, de Wistiki. Het is een klein apparaatje dat eenvoudig op het internet is aan te sluiten. Daarna kun je ‘m aan je smartphone koppelen door middel van een app. Knoop of plak een Wistiki aan of op je spullen (sleutels, portemonnee, hond, kat, bagage, camera, of zelfs je auto) en gebruik de app op je smartphone om het apparaatje te laten overgaan. En als je nu juist op zoek bent naar je smartphone, laat je gewoon de Wistiki zelf overgaan. Er zit zelfs een ‘virtuele riem’-functie op, die het aangeeft als je voorwerp verder van je smartphone wordt verplaatst.

De échte warhoofden onder ons kunnen zelfs maximaal tien Wistiki’s beheren op dezelfde smartphone (behoor jij tot die categorie? Hier lees je waarom lijstjes maken helpt >).
Vrij briljant guys, chapeau!

Verder nog handig om te weten: hij is waterbestendig, de batterij gaat een jaar mee en je kunt voorwerpen over de hele wereld traceren.

Hebben? Hier kun je ‘m aanschaffen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Altijd van alles kwijt? Dit is de oplossing!
Sluiten