Gina Koninkx
Gina Koninkx Persoonlijk 11 jan 2020

Amy Schumer deelt een heel bijzondere boodschap op Instagram over IVF

Het is niet de eerste keer dat we Amy Schumer wel een trofee zouden willen geven puur vanwege de persoon die ze is. Voor wie haar niet kent: Amy is een Amerikaanse actrice en comédienne. Op Instagram heeft ze bijna 10 miljoen volgers en dat snappen wij wel.

Eerder al gaf Amy Schumer een heel eerlijk inkijkje in het leven van een zwangere vrouw en bevallen moeder. Niks geen perfecte kiekjes van een stria-loze buik. Amy deelde met ons het leed dat lekkende borsten heet en eigenlijk zo’n beetje alle andere struggles waar newborn moeders tegenaan lopen.

Amy Schumer deelt ivf-ervaring

In mei 2019 is Amy bevallen van haar zoontje Gene. Dolgelukkig is ze en nu hebben zij en haar partner besloten dat ze graag nog een broertje of zusje willen voor Gene. Makkelijk blijkt dat niet te zijn voor het stel en Amy plaatste een foto na een ivf-behandeling.

Ze vertelt over haar ervaring nadat ze één week geleden een ivf-behandeling onderging. Ze vertelt dat ze enorm emotioneel is en vraagt hulp van vrouwen die in dezelfde situatie zitten of hebben gezeten. Ze heeft zelfs haar telefoonnummer gedeeld op Instagram zodat vrouwen haar kunnen bellen.

Wij vinden het wonderbaarlijk mooi om te zien dat Amy Schumer hier zo open en eerlijk over is. Zeker omdat ze maar liefst 10 miljoen volgers heeft die haar volgen.

LEES OOK: Wat als kinderen krijgen niet zomaar lukt? Het persoonlijke verhaal van Cindy over haar ivf-traject

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Amy Schumer deelt een heel bijzondere boodschap op Instagram over IVF
Sluiten