Renée
Renée Kids 3 apr 2018
Leestijd: 2 minuten

Waarom iedere moeder met een jong kind deze IKEA kinderstoel nodig heeft

Van sommige dingen kunnen we zo ontzettend blij worden. Roze Le Creuset pannen bijvoorbeeld, of als we een bijzondere vondst doen in IKEA. Wat dacht je bijvoorbeeld van de ANTILOP IKEA kinderstoel? Deze stoel is serieus onmisbaar in ieder gezin met jonge kinderen. Mits je niets tegen de Zweedse woongigant hebt, natuurlijk.

Als je kinderen hebt weet je nu eenmaal dat het snel een rotzooi wordt in huis. Met spelen, maar ook met eten. Gelukkig wordt hier slim op ingehaakt met deze IKEA kinderstoel.

ANTILOP IKEA kinderstoel is vaatwasser proof

Misschien lopen we ontzettend achter omdat we dit nog niet wisten, maar een kinderstoel die in de vaatwasser kan klinkt toch als een geschenk uit de hemel? Kinderen maken er tijdens het eten nu eenmaal een kleine chaos van. Niet erg, maar op deze manier wordt schoonmaken je wel heel makkelijk gemaakt.

De IKEA kinderstoel is nog prima betaalbaar ook

Ook fijn: deze IKEA kinderstoel heeft in tegenstelling tot de rest van de babyuitzet die je destijds aanschafte een fijne prijs. De hoge stoel met blad kost je namelijk ‘maar’ 14,99 euro. Koopje, niet? Wij zeggen: dit is de perfecte stoel voor ouders die niet veel zin hebben om de hele dag alleen maar aan het schoonmaken te zijn en die tijd liever met hun kind doorbrengen.

Hoewel de IKEA kinderstoel het beste schoongemaakt kan worden met milde zeep volgens de website, bespaart deze hack je weer de nodige minuten. Haal het blad (en het zitje) na het eten van de stoel af, zet het in de vaatwasser, et voilà.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Waarom iedere moeder met een jong kind deze IKEA kinderstoel nodig heeft
Sluiten