Renée
Renée Algemeen 3 apr 2018
Leestijd: 2 minuten

Welkom april! Deze maand wordt top voor déze drie sterrenbeelden

Hè hè, het is eindelijk april. Dat betekent 1. mooier weer 2. gezellige bloemen die uitkomen en 3. de nodige vrije dagen. Al met al kan het niet anders betekenen dat april een mooie maand wordt. Vooral voor de volgende sterrenbeelden.

De gekke dagen waarop je de verwarming ineens hoog moet zetten omdat het vriest zijn officieel voorbij. En of je in sterren gelooft of niet, voor de sterrenbeelden Ram, Stier en Leeuw wordt april schijnbaar een goede maand.

LEES OOK: Nóg een kind? Dit is wanneer je volgens je sterrenbeeld moet beginnen

April is de beste maand voor deze sterrenbeelden

Oké, Ram, Stier en Leeuw dus. Mocht je een slechte maand achter de rug hebben, geef dan Mercurius de schuld. Vanaf 15 april wordt het echter een stuk beter als de slechte vibes – oké, het klinkt nu steeds zweveriger – worden verplaatst door de energie van Saturnus en daarna Pluto. Maar wat betekent het voor de sterrenbeelden Ram, Stier en Leeuw?

1. Ram, je bent klaar om de wereld te veroveren

Of nou ja, wereld veroveren. Je bent klaar om weer aan te pakken. Deze maand trek je positieve energie aan waardoor je je energieker voelt. Grote kans dat er nieuwe kansen op je pad komen en door de zelfverzekerdheid die je voelt is het tijd om die kansen aan te grijpen.

2. Stier, je bent erg charismatisch

Eén ding is zeker: Stieren voelen zich in april extra romantisch. Bovendien gaan gesprekken je makkelijk af en maak je gevatte grappen. In de maand april voel jij je beter dan je je dit jaar gevoeld hebt.

3. Leeuw, je bent romantisch en geliefd

Voor een Leeuw is april ook een goede maand. Niet alleen word je door Uranus gezegend met een flinke portie liefde en romantiek, je voelt je ook op een andere manier geliefd. Het is alsof iedereen ineens weer beseft hoe belangrijk je voor hen bent.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Welkom april! Deze maand wordt top voor déze drie sterrenbeelden
Sluiten