Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Work & Life 2 jul 2019

Dit wil je: Deze armband zorgt dat je binnen no time van je verslavingen af komt

De een is verslaafd aan roken, de ander heeft een puberzoon die niet achter zijn gamecomputer weg te slaan is, misschien bijt je nagels of heb je ‘last’ van een heel andere verslaving. Met zelf een lichte verslaving aan shoppen komt dit nieuws in ieder geval als geroepen: er bestaat een armband die je van iedere verslaving af kan helpen!

Het enige dat jij moet doen is hem consistent dragen. Easy!

Van je verslavingen af met deze armband

Pavlok 2, zoals de armband heet, werkt op dezelfde manier als een halsband voor honden die stroomstootjes afgeeft. Elke keer wanneer jij ongewenst gedrag vertoond, krijg je een schok door de armband. Good to know: je bestuurt zélf de armband. Het is niet zo dat de armband het herkent wanneer jij weer in de H&M staat met een handvol jurken of wanneer jij de eerstvolgende sigaret opsteekt. En nee, dat wil niet zeggen dat je kan valsspelen: anderen kunnen de app van de armband namelijk óók bedienen. Wil jij nog even de winkel in sneaken? Dan kan je partner de app er snel bij pakken om je een fijn stroomstootje te geven.

Nu rest ons alleen nog de vraag of het pijn doet. De hoeveelheid pijn schijnt mee te vallen, maar let’s be honest: het is natuurlijk wel ‘de bedoeling’ dat je de schok voelt. Zie het als de schok die je soms krijgt in de winter als je een statisch geladen object aanraakt – zoals een deurklink.

Ben je overtuigd en wil je het uitproberen? Je kunt de armband hier scoren. Er hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan, de armband kost 180 euro. Zie het maar zo: je moet er iets voor over hebben om je verslaving gedag te zeggen. 😉

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Dit wil je: Deze armband zorgt dat je binnen no time van je verslavingen af komt
Sluiten