Viral: Deze moeder beviel in de auto en haar 10-jarige zoon filmde het!

Niet elke bevalling verloopt volgens plan. De tekenen dat een bevalling begint is ook voor iedereen anders. Rudia Napier was onderweg naar haar laatste controle, toen de bevalling ineens begon – ín de auto!

Gelukkig zat haar 10-jarige zoon Jayden op de achterbank (naast haar twee andere kinderen) en besloot het moment vast te leggen op film. Bijzonder om te zien hoe rustig ze blijft terwijl ze zelf haar kind op de wereld zet! Bekijk de video hieronder. Let op: kan voor sommigen gevoelige inhoud bevatten.

In de video is te zien dat Napier haar echtgenoot, Michael Addison, haar vraagt om de baby nog bij zich te houden, terwijl hij uitlegt dat ze bijna in het ziekenhuis zijn. Maar de bevalling is echt al begonnen. Haar kinderen beginnen te huilen, maar deze supermama weet ze te troosten. In plaats van in de volledige paniekmodus te schieten, blijft  Napier kalm en concentreert zich op haar ademhaling en de bevalling.

Het wordt duidelijk dat de baby niet wil wachten. Michael houdt zijn arm op haar been en houdt zijn blik op de weg. Napier zet haar meisje, Jolee, op de wereld – in de auto.

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
Viral: Deze moeder beviel in de auto en haar 10-jarige zoon filmde het!
Sluiten