Anne Broekman
Anne Broekman Persoonlijk 11 aug 2016

Autodieven laten wagen achter als ze zien wat er op de achterbank zit

Eventjes de winkel in en uit, dacht een vader in Atlanta. Maar terwijl hij in de supermarkt stond, werd zijn auto gestolen. De dieven moeten zich zijn rotgeschrokken toen ze zagen wat ze per ongeluk hadden meegenomen…

Op de achterbank zat namelijk nog Christopher, het vijf maanden oude zoontje van de bestuurder. Uiteraard sloeg de vader direct alarm, waarop de politie een grootschalige zoekactie opzette. Geluk bij een ongeluk was dat de auto een GPS-tracking systeem had, waardoor het voertuig al snel gevonden werd op een parkeerplaats van een winkel in de buurt. De dieven waren ‘m gesmeerd, maar Christopher zat nog vrolijk in z’n stoeltje.

Bron: Twitter

Kleine Christopher werd voor de zekerheid nog even onderzocht in het ziekenhuis, maar mocht de volgende dag alweer naar huis. En uiteraard was de hereniging met zijn bezorgde vader een filmscène waardig. De vader verklaarde later dat hij zijn kindje echt slechts een paar seconden alleen had gelaten, toen zijn auto plots gejat werd.

Bron: Twitter

Eind goed, al goed dus, hoewel dit verhaal nog een staartje kan krijgen. Volgens de politie was de auto namelijk niet afgesloten en draaide de motor nog. Het is nog onduidelijk of de vader hiervoor aangeklaagd kan worden. Maar zijn zoontje zal hij voorlopig niet uit z’n zicht verliezen.

Hoe heftig: peuter hangt uren ondersteboven boven het water in haar autozitje.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Autodieven laten wagen achter als ze zien wat er op de achterbank zit
Sluiten