Redactie
Redactie Kids 3 nov 2014

Baby #13 is op komst: krijgen deze twaalf broers eindelijk een zusje?

Mama Kateri Schwandt is zwanger: niet voor de eerste keer, of de achtste keer, maar voor de dertiende keer! Kateri (39) en haar man Jay hebben al twaalf zoons en weten pas in mei of ze hun eerste dochtertje krijgen.

Je raadt het misschien al, maar vanwege hun geloofs-overtuiging gebruiken de twee geen voorbehoedsmiddelen. Het komt zoals het komt. Ook het geslacht van de baby blijft een verrassing tot de geboorte. Dat neemt niet weg dat er volop wordt gespeculeerd. ‘Mochten we een meisje krijgen, dan raken we waarschijnlijk in shock’, vertelt Kateri de media. ‘Er zal veel ongeloof zijn.’

Vader Jay hoopt het van harte: ‘Ik heb al die jongens dingen nu wel meegemaakt. Zolang we kinderen krijgen, zou het erg leuk zijn ook de andere kant eens mee te maken.’ In huize Schwandt gaat het er met twaalf opgroeiende jongens naar zijn mening iets te ruw aan toe.

Tja, het zou natuurlijk best leuk zijn als Tyler (21), Luke (19), Zach (17), Drew (16), Brandon (14), Tommy (11), Vinny (10), Calvin (8), Gabe (6), Wesley (5), Charlie (3) en Tucker (1) een zusje krijgen. Alleen moeder Kateri geeft toe dat ze met een dertiende zoon wel beter raad weet: ‘we weten wat we doen, waarom zouden we dat veranderen?’

De meningen zijn dus verdeeld, maar de natuur zal het uitwijzen. Het komt zoals het komt, toch? Gelukkig heeft het hebben van een groot gezin ook zo z’n pluspunten. Want bekijk het eens van de praktische kant: wij verzamelden eerder 20 onverwachte voordelen van een groot gezin.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Baby #13 is op komst: krijgen deze twaalf broers eindelijk een zusje?
Sluiten