Kids 3 nov 2014 Redactie

Baby #13 is op komst: krijgen deze twaalf broers eindelijk een zusje?

Mama Kateri Schwandt is zwanger: niet voor de eerste keer, of de achtste keer, maar voor de dertiende keer! Kateri (39) en haar man Jay hebben al twaalf zoons en weten pas in mei of ze hun eerste dochtertje krijgen.

Je raadt het misschien al, maar vanwege hun geloofs-overtuiging gebruiken de twee geen voorbehoedsmiddelen. Het komt zoals het komt. Ook het geslacht van de baby blijft een verrassing tot de geboorte. Dat neemt niet weg dat er volop wordt gespeculeerd. ‘Mochten we een meisje krijgen, dan raken we waarschijnlijk in shock’, vertelt Kateri de media. ‘Er zal veel ongeloof zijn.’


-c5b2ede82b2ac677

Vader Jay hoopt het van harte: ‘Ik heb al die jongens dingen nu wel meegemaakt. Zolang we kinderen krijgen, zou het erg leuk zijn ook de andere kant eens mee te maken.’ In huize Schwandt gaat het er met twaalf opgroeiende jongens naar zijn mening iets te ruw aan toe.

Tja, het zou natuurlijk best leuk zijn als Tyler (21), Luke (19), Zach (17), Drew (16), Brandon (14), Tommy (11), Vinny (10), Calvin (8), Gabe (6), Wesley (5), Charlie (3) en Tucker (1) een zusje krijgen. Alleen moeder Kateri geeft toe dat ze met een dertiende zoon wel beter raad weet: ‘we weten wat we doen, waarom zouden we dat veranderen?’

-8cf7f45b97f52601

De meningen zijn dus verdeeld, maar de natuur zal het uitwijzen. Het komt zoals het komt, toch? Gelukkig heeft het hebben van een groot gezin ook zo z’n pluspunten. Want bekijk het eens van de praktische kant: wij verzamelden eerder 20 onverwachte voordelen van een groot gezin.

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Baby #13 is op komst: krijgen deze twaalf broers eindelijk een zusje?
Sluiten