Eva Dusch
Eva Dusch Beauty 26 mei 2015

Baby beautyproducten die we lenen (oké, stelen)

Wat is er nou makkelijker dan stiekem de beautyproducten van je baby te jatten? Niet echt een eerlijke strijd. Maar geef toe: ze zijn vaak zachter, lekker smeerbaar en ruiken zalig. Denk even terug aan die eerste weken van je pasgeboren baby. Daar wil je toch naar terug? Helemaal als ze ook nog eens goed voor ons zijn.

1. Estelle&Thild Baby body cream

Herstellende babycrème op basis van biologische geteelde shea butter, aloe vera, goudsbloem en amandelolie van de hoogste kwaliteit. Speciaal voor de gevoelige huid die vaak extra zorg nodig heeft.
Tja, toen waren we om.
€24,95 via Skins Cosmetics

2. Fairy tales lifeguard clarifying shampoo

Met alle respect voor je baby, maar waarom zou iemand die nauwelijks tot geen haar heeft dit wel mogen gebruiken en wij niet? Het zijdezachte goedje is vrij van parabenen en chemicaliën en stript je haren van alle achtergebleven resten van andere haarproducten of viezigheid. Degenen met fijn haar hoeven niet eens meer een conditioner te gebruiken.
€9 via Fairytaleshaircare

3. Yes to baby carrots shampoo + body wash

Deze zachte foam is geheel natuurlijk, zit vol met antioxidanten en belooft de huid zacht te houden zelfs na een urenlange baddersessie. Wat perfect is wanneer je wel een goed bad of lange douche kan gebruiken na een zware werkdag.
€9,95 via Biocosmetica.nl

4. California baby diaper area wash

Ja, we weten heus wel dat dit eigenlijk een spray is om babybilletjes mee te verzachten. Maar geloof ons, eenmaal gebruikt wil je het niet meer wegzetten. De mix aan heerlijke geuren en zachte ingrediënten van hazelnoot, aloe vera en calendula zijn geschikt voor elke huid. En vooral de onze. Punt.
€13 via Amazon

5. Zwitsal huidolie

Moeten we dit nog uitleggen? Lijkt ons vrij overbodig.
€6,99 via Wehkamp.nl

6.Buriti Baby Body Butter

Hij ruikt nu eenmaal heerlijk en verzacht onze huid. Komt omdat-ie is gemaakt van buriti-olie afkomstig van de speciale Buriti-boom, die zijn plek kent in de Amazone. En zoiets tropisch moeten we allemaal een keer uitgeprobeerd hebben, niet?
€16 via The Body Shop

7. Burt’s Bees Baby Bee

Hoeveel B’s kun je in één zin hebben? Nou veel, en de belangrijkste staat voor Baby. Toch lezen we hier maar te vaak ‘per ongeluk’ overheen, want wij kunnen ook regelmatig iets van dit zijdezachte smeersel gebruiken. Dankzij de bijenwas, kokosolie en sheaboter is het de perfecte hydratatiebom voor je huid. Of je het nu op je lippen, voeten of rondom je ogen smeert.
€10,95 via V&D

8.Johnson’s baby shampoo

Het ruikt heer-lijk en is inzetbaar voor vele doeleinden die niks te maken hebben met haren wassen, zoals het schoonmaken van je make-up kwasten, als vervanger van je make-up remover en face wash en je kunt er zelfs je benen mee scheren. Dat zijn toch meer redenen dan je ooit kunt bedenken voor je kleine.
€4,99 via Drogisterij.net

Betrapt! Deze vader dacht zijn kindje even rustig en onverstoord in bad te doen…

Reageer op artikel:
Baby beautyproducten die we lenen (oké, stelen)
Sluiten