Gina Koninkx
Gina Koninkx Kinderen 12 apr 2019
Leestijd: 1 minuut

Je baby is écht om op te eten in deze tortilla deken

Je geeft je pasgeboren baby honderdduizend kusjes per dag en zweeft op een enorme roze wolk. Je kunt maar geen genoeg krijgen van die dikke babybeentjes, zachte plukjes haar en dat lieve snoetje van je baby. Jouw kleintje is om op te eten en in deze doek is ze dat al helemaal.

Probeer je ogen nog maar eens van je kleintje af te houden als ze is ingepakt als een tortilla. Deze deken is bedrukt met de print van een echte wrap waardoor je baby verandert in een lekker hapje (grapje natuurlijk).

Dekentje voor jouw baby

Holy guacamoly wat is dít schattig. Jouw kleine bébé lijkt op een mini tortilla in deze deken en dan kan je je ogen al helemaal niet meer van je newborn afhouden. Als je nog niet wist wat voor fotoshoot je met je baby wilde houden heb je meteen input voor een toffe outfit en dat is zelfs nog leuk voor later. Kijk nou.

Uncommongoods Uncommongoods.com

Hier koop je de tortilla doek

Uncommongoods verkoopt deze fantastische deken en omgerekend ben je er maar €42,71 voor kwijt. De webshop verkoopt naast deze tortilla deken nog veel meer leuke goodies

Hier kun je de doek bestellen

De doek kost omgerekend €42,71 en je kunt hem bestellen bij Uncommongoods. Bekijk vooral ook nog even wat ze nog meer verkopen op deze website want het één is nog origineler dan het ander.

Deze tortilla deken is natuurlijk ook ontzettend leuk om cadeau te geven aan je zwangere vriendin.

Ben jij geen tortilla maar een sushi liefhebber? Dan vind je hier een deken waardoor jouw kleintje op een sushirol lijkt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme