Gina Koninkx
Gina Koninkx Mode 1 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

Cute! Bij Lidl koop je de áller schattigste babykleertjes en daar wil je de kast mee vullen

Als je een baby’tje krijgt wil je het liefst de hele winkel leegkopen. Van een goedgevulde kledingkast voor de kleine kun je enorm genieten en als je bij Lidl shopt kun je ook nog eens héél veel inkopen doen. De supermarktketen verkoopt namelijk ontzettend veel babykleding en het één is nog schattiger dan het ander.

Deze acht items en setjes vinden wij ontzettend schattig dus probeer dat geld maar eens in je portemonnee te houden als je door de winkel struint.

1. Unisex rompertjes

Dit setje van vijf unisex rompertjes kost maar 7,99 euro.

2. Baby meisjes vest

Met dit koude winterweer wil je je baby wel warm aankleden en deze gebreide vestjes van Lidl kosten maar 8,99 euro per stuk.
Het vestje is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en probeer daar maar eens een keuze uit te maken.

3. Baby jongens vest of truitje

Ook voor jongetjes heeft Lidl genoeg leuke kleurtjes (al vinden wij dit voor meisjes nét zo leuk). Deze babyvestjes zijn gemaakt van biologisch katoen, net zoals bijna alle andere kleertjes van Lidl. Het vest is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en ze kosten 4,99 euro per stuk.

Lidl

4. Unisex sokken

Deze ultra zachte sokjes kosten 2,99 euro per set van vijf. Ze zijn zo heerlijk zacht omdat ze zijn gemaakt van bio-katoen.

Lidl

5. Tuinbroek

Deze tuinbroek is een combinatie van linnen en bio-katoen. De schouderbandjes kun je verstellen zodat je baby er lekker lang in mee kan groeien. Het pakje is verkrijgbaar in de kleuren blauw en beige en kost maar 8,99 euro per stuk.

Lidl

6. Unisex leggings

De leggings passen perfect bij de unisex shirtjes die hieronder staan. Voor deze set van drie leggings betaal je maar 6,99 euro.

Lidl

7. Unisex shirtjes

Deze shirtjes matchen bij de leggings hierboven en daardoor heb je meteen drie complete setjes in de kast liggen. De drie shirtjes kosten samen 6,99 euro.

Lidl

8. Warme baby slofjes

Je kunt je baby niet warm genoeg aankleden en met deze warme baby slofjes weet je in ieder geval zeker dat je kleintje geen koude voetjes krijgt. Voor maar 12,99 euro per paar zijn ze van jou.

Lidl

Zoek in de Lidl shop vooral nog even verder op de zoekterm ‘baby’, dan verschijnen er nog zo’n veertien pagina’s vol met nog meer mooie babykleding en -producten.

Proost! Met dit flesje komt je baby in stijl de feestdagen door

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme