Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Kids 23 nov 2016

Baby krijgt haar allereerste wasbeurt, krijgt 25(!) miljoen views op Facebook

Bij het zien van deze video krijg ik kippenvel over mijn hele lichaam. Het doet me namelijk terugdenken aan de allereerste keer dat ik mijn eerstgeborene wastte. Het was magisch en deze video laat een intens genietende baby zien die voor het eerste haar haartjes krijgt gewassen.

Moeder Taveon Glenn postte het filmpje op het internet en ze had natuurlijk nooit verwacht dat ze binnen no-time 25 miljoen views op haar Facebook post kreeg.

Intens genieten van een massage bij de kapper

Amira, net geboren, wordt door haar moeder gewassen en haar eerste shampoo ervaring is magisch. Ze geniet er zo intens van dat het hele internet plat gaat van haar aandoenlijke gezichtje en uitdrukking.

Ik moet zeggen dat ik een heerlijke shampoo sessie bij de kapper met massage ook zeer kan waarderen, maar de blik in de ogen van Amira en haar gelukzalige glimlach doen vermoeden dat ze nog jarenlang zal gaan genieten van wasbeurten van mama Taveon en in de toekomst van de kapsalon in de buurt.

Smelt mee met het filmpje van Amira:

Heerlijk om te blijven kijken als je even down bent.

Als je deze video te gek vindt, dan moet je ook zeker even kijken hoe deze vader drie baby’s en een peuter naar bed brengt.

Reageer op artikel:
Baby krijgt haar allereerste wasbeurt, krijgt 25(!) miljoen views op Facebook
Sluiten