Sophie Nortier
Sophie Nortier Lifestyle 17 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Dé babyshower cadeautip: geef de mommy-to-be en haar lover een babymoon cadeau!

Heb je binnenkort een babyshower op de agenda staan? Dan is het altijd weer een uitdaging om het perfecte cadeau te vinden. Daarom tippen wij je graag de nieuwe babymoon package van The Hoxton Amsterdam.

Wat geef je een mommy-to-be nou cadeau? Grote tassen met babykleertjes rouleren al in de vriendenkring, de kinderstoel of kinderwagen tikt ze voor een prikkie op de kop via Marktplaats en geloof me, rammelaars en tutteldoekjes krijgt ze nog in overvloed van verre tantes. En jij wil je bestie of zus toch liever iets geven waar ze echt iets aan heeft? Inderdaad.

Babymoon in The Hoxton Amsterdam

Daarom zijn wij heel blij met de nieuwe limited offer van The Hoxton, namelijk een heuse Babymoon package! Met deze packagedeal geef jij de aanstaande moeder en haar lover een heerlijk nachtje weg in The Hoxton Amsterdam. En uit ervaring kunnen wij je vertellen dat een dergelijk cadeau precies is waar zij op zit te wachten; een-op-een tijd waarbij het stel nog even kan genieten van de stilte voor de storm, en van elkaar.

Kamer van de babymoon package in The Hoxton Amsterdam
Bron: The Hoxton Amsterdam

Wat zit er in de package

De lovers worden verwelkomd met twee overheerlijke mocktails in Lotti’s, het restaurant van The Hoxton. Slapen in een van de luxe kamers van het hotel en krijgen de volgende ochtend ontbijt op bed, waarna ze zich nog even kunnen omdraaien, want… een late check-out!

Oh en vergeet niet de goodie box vol écht lekkere babycadeau’s (denk aan Naïf babycare en Lemej swaddles…).

Let wel op dat het om een limited offer gaat! De Babymoon package is alleen geldig op zondagen en kan tot en met 5 april geboekt worden via deze speciale link of gebruik de code OHBABY om te boeken via thehoxton.com. Kosten; €175,-

Winnen!

Oh en nog wat leuks, wij mogen dus een bottomless brunch voor twee personen in Lotti’s weggeven, met onbeperkt mocktails! Dus wil jij alvast een voorproefje van wat je ze cadeau geeft? Doe dan vooral even mee.

Laat voor vrijdag 24 januari een berichtje achter onder de post van dit artikel op Facebook, en vertel ons met welke mommy-to-be jij deze brunch zou willen winnen. En wie weet kun jij je binnenkort laten verwennen door de lieve mensen van Lotti’s.

Op vrijdag 24 januari zullen wij contact opnemen met de winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De prijs is niet inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten.

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme