Gina Koninkx
Gina Koninkx Kids 21 jun 2019
Leestijd: 1 minuut

Besluiteloos over de naam van je aanstaande baby? Future Perfect bedenkt voor 90 euro een naam

Je kunt je tegenwoordig over zo’n beetje alles laten adviseren. Je vindt advies in alle vormen in maten en je kunt nu ook aankloppen bij een bedrijf dat de babynaam voor jouw aanstaande baby bedenkt. Tsja, waarom ook niet?

Het kan een hele opgave zijn om dé perfecte babynaam voor jullie nieuwe zoon of dochter te bedenken. Je kunt dat tegenwoordig gewoon uit handen geven want er bestaat een adviesbureau dat voor jou een gepersonaliseerd lijstje met babynamen bedenkt. Say whut?!

Future Perfect bedenkt de perfecte babynaam voor jullie kindje

Op de website van Future Perfect lees je dat je uit vijf verschillende pakketten kunt kiezen waarbij het bedrijf een naam voor jouw kindje bedenkt.

Zo kost een simpel pakket omgerekend €90,-, daarvoor krijg je een ‘namestorming‘ sessie waarbij je een vragenlijst invult en een 15-minuten gesprek voert over het type naam dat op je wishlist staat.

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid pakket (€312,-) waarbij je optimaal wordt begeleid en ook na de geboorte gepersonaliseerde cadeaus ontvangt waar de naam van jullie baby op staat gedrukt.

Toch zelf de babynaam bedenken

Het klinkt misschien een beetje grappig maar dit kan dus wel echt. Zie jij er meer in om de naam zelf te bedenken? Dan doe je hier de leukste inspiratie op voor korte namen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Besluiteloos over de naam van je aanstaande baby? Future Perfect bedenkt voor 90 euro een naam
Sluiten