Sterre Touw
Sterre Touw Kinderen 3 jan 2018
Leestijd: 2 minuten

Moeder koopt scheldende pop voor dochter en het internet gaat stuk

Een moeder uit Engeland dacht een fantastisch kerstcadeau te hebben gekocht voor haar dochter. Toen de pratende babypop uitgepakt werd, bleek het ding niets anders dan een vloekend klein monster. Ze maakte een video om het te bewijzen.

Siobhan Fox vertelde aan The Sun over het traumatiserende moment dat ze besefte dat haar tweejarige dochter door haar eigen pop werd uitgescholden. ‘Mijn man stopte er batterijen in, zodat de pop kon gaan lopen en praten. De pop zou ‘mama, dada’ moeten zeggen, maar in plaats daarvan zei hij heel wat anders. Zodra de pop begint te praten zegt hij doodleuk ‘bitch’ tegen de tweejarige.

LEES OOK: 14x jongens die dolblij zijn met hun favoriete speelgoedpoppen

Vloekende babypop

De woordvoerder van Zapf Creations, de maker van de pop, ontkent tegen The Sun dat de babypop daadwerkelijk ‘bitch’ zegt. ‘De pop produceert alleen maar babygeluiden en die zullen nooit bedoeld zijn om kinderen te beledigen.’ Toch klinkt het in de video toch echt als ‘bitch’ en stiekem laat dat ons hartstikke hard lachen.

Niet van gediend

De geschrokken Siobhan Fox was er toch minder blij mee. De winkel bood Fox aan om haar geld terug te geven of een andere pop uit te zoeken. Daar was ze niet van gediend, want ze wilde dat alle soortgelijke poppen uit de schappen werden gehaald. ‘Ik weet niet of ik net de verkeerde heb gekocht of dat meerdere kinderen zullen worden uitgescholden’, zegt ze.

Het internet vindt het hilarisch

Toch vonden veel mensen het hilarisch en werd de video op internet massaal gedeeld. Je hoort het de pop namelijk duidelijk ‘bitch’ zeggen. Zo’n scheldende pop zal voor veel mensen misschien juist een musthave worden. Maar natuurlijk kunnen we de schrik van de moeder van het meisje maar al te goed begrijpen. Bekijk hieronder de video.

LEES OOK: Hartverwarmend: moeder maakt voor haar dochtertje een pop met aardbeienvlek

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme