Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Persoonlijk 9 sep 2016

Babysitter zegt last-minute af, dus heeft deze moeder maar één oplossing

Dokter Megan McMahan Meier mag vanaf nu officieel de koningin van het multitasken genoemd worden. Want wat doe je als je babysitter last-minute afzegt wanneer ze op je dochtertje zou passen? Juist! Je neemt je dochtertje gewoon mee, op je rug.

Op de foto is te zien hoe Megan – die ook nog eens 35 weken zwanger is! – een geblesseerde American football-speler verzorgt. Terwijl ze dit in alle haast moet doen, heeft ze óók nog eens haar driejarige dochtertje op haar rug vastgebonden. De babysitter die ze voor deze avond geregeld had, liet het namelijk op het laatste moment afweten. Een gevalletje: roeien met de riemen die je hebt. Dus pakte Megan haar dochtertje op en ging naar haar werk – en voordat ze het wist, ging ze viral op internet.

LEES OOK: 10 x voor- en nadelen van een nanny of au pair>

Grote impact

‘Ik had de foto in een Facebookgroep gezet voor dokters, omdat ik wist dat zij me zouden begrijpen. Ik wilde dokters, moeders en sportgeneeskunde in een goed daglicht zetten,’ vertelt Megan aan Babble. Ze snapt wel dat de foto zo’n grote impact heeft. ‘Het voelt alsof deze foto staat voor wat alle dokters/werkende moeders elke dag doen. Zorgen voor mijn meiden, terwijl ik zorg voor mijn team.’

Wij klappen in onze handen voor deze supermama. Heldin van de dag!
Voor alle supermama’s onder ons: 6 superkrachten die vrouwen ontwikkelen nadat ze moeder zijn geworden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

babble

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Babysitter zegt last-minute af, dus heeft deze moeder maar één oplossing
Sluiten