Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Persoonlijk 28 jun 2017

De onverwoestbare band tussen kleinkind en grootouders in prachtige foto’s

Ivette Ivens is een fotografe uit de VS, bekend om haar zwangerschap-, borstvoedings- en familiefotografie. Haar nieuwste project heet Generaties en toont de band tussen kleinkind en grootouders.

Ivette brak door met haar Borstvoedings Godinnen serie, maar Generaties is haar meest persoonlijke project tot nu toe. Haar eigen kinderen en ouders spelen de hoofdrol in haar serie en is een ode aan haar familie. Ivette woont tegenwoordig dan wel in de VS, maar komt oorspronkelijk uit Europa waar haar ouders nog wonen. Ze zien elkaar slechts één keer per jaar, maar dat heeft geen enkel effect op de sterke band die Ivettes kinderen met hun opa en oma hebben.

Bekijk ook: Deze prachtige geboortefoto’s van een profesioneel fotograaf.

Oersterke band tussen kleinkind en grootouders

Haar inspiratie wordt gedreven door de angst dat ze haar ouders na elk afscheid mogelijk niet meer zal zien, nu ze steeds ouder worden. En zo begon ze met het fotograferen van haar ouders met hun kleinkinderen. De liefde en sterke band spatten van de beelden af en laten zien hoeveel liefde er is tussen deze twee generaties die elkaar maar zo weinig zien.

Als je de foto’s bekijkt wil je meteen een professionele fotograaf inhuren om een gezinsfotoshoot te doen waar ook opa en oma een hoofdrol in spelen. En als je opa en oma echt blij wilt maken, geef je ze een fotoboek cadeau waar zij samen met de kleinkinderen de sterren in zijn.

Speciaal voor Famme heeft albelli een unieke aanbieding. Je kunt nu met 25% korting een fotoboek van je vakantie, een familiegebeurtenis (jubileum opa en oma) of jaar maken. Gebruik hiervoor de unieke promotiecode FAMME2017. Wacht er niet te lang mee, de aanbieding is geldig tot en met 31 juli 2017.

Een deel van de prachtige serie Generaties:

En het afscheid is natuurlijk heel verdrietig. Tot volgend jaar, lieve opa.

De impact die foto’s maken op het ophalen van herinneringen is zo sterk, dat je bijna weer precies terug kunt gaan naar het moment van die bewuste foto en het kunt herbeleven.

Speciaal voor Famme lezers hebben we een unieke aanbieding om nu snel en voordelig jouw eigen fotoboek te maken. Of het nu een vakantieboek 2017 wordt, een grootouders fotoboek of het eerste jaar van je kindje. Gebruik de speciale promotiecode FAMME2017 en ontvang 25% korting. Wacht er niet te lang mee, de actie is geldig tot en met 31 juli 2017.

Ps. Als je even wilt grinniken bekijk dan even deze onrealistische borstvoedingsfoto’s van stockfotografie bureaus.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Ivette Ivens

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
De onverwoestbare band tussen kleinkind en grootouders in prachtige foto’s
Sluiten