Beau en Theo: starring the Movie

Eind vorig jaar gingen de foto’s van het duo Theo en Beau viraal en veranderde de levens van het gezin van moeder Jessica aka Momma’s gone City. Vanaf het begin zijn er ook filmpjes gemaakt van het superschattige stel.

In 2013 startte Jessica met het fotograferen van haar zoontje met hun net opgehaalde pup. De hele internetwereld ontplofte en de foto’s en het instagram account van Jessica gingen viraal. Twee maanden later plaatste Famme de follow up, om te laten zien dat het duo nog steeds innig met elkaar verstrengeld lag. En nu is er het vervolg.

En het slapen gaat tot op de dag van vandaag door…

Na alle aandacht, publicaties in kranten en tijdschriften en talkshows heeft Jessica een boek en filmpje gemaakt. Het boek ‘Naptime with Theo and Beau’ ligt begin volgend jaar in de winkel en is nu al te reserveren.

De allereerste video vanaf het begin dat Beau en Thea samen gingen slapen is voor ons het grote bewijs dat het hier niet om een mama gaat die leuk kan fotograferen en stylen, maar dat er tussen de twee een echte, diepe liefde is die ons alleen maar doet smelten.

Bekijk de video hier:

Video gemaakt door: Anna Meyer

Lees het hele verhaal van Jessica’s online succes met Momma’s Gone City hier.

Reageer op artikel:
Beau en Theo: starring the Movie
Sluiten