Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Gezondheid 4 apr 2014

Beauty test: 28 dagen voor een stralende huid

Fammes Muriel is dit jaar 40 geworden. Tot nu toe, mede vanwege goeie genen, nul sigaretten en weinig alcohol ziet ze er (al zegt ze zelf), nog heel patent uit. Toch is ze niet helemaal tevreden.

Ik ga hier geen verhaal ophangen dat het me geen centje pijn heeft gedaan dat ik dit jaar veertig ben geworden. Het maakt zelfs meer impact op me dan gedacht. Nu zeggen anderen dat ik gezegend ben met een jong velletje met weinig rimpels en dat beaam ik maar al te graag. Toch zie ik de tekenen van een ouder wordende huid ras naderen. Mede doordat ik vaker in de zon kom dan voorheen en veel buiten ben voelt mijn huid een stuk droger en trekkeriger dan voorheen. En de eerste rimpels, liefkozend kraaierige pootjes genoemd door mijn kinderen, beginnen zich af te tekenen.

NIVEA Challenge

Op uitnodiging van NIVEA ga ik een 28 dagen challenge aan waarin ik hun nieuwe Sensitive range mag uitproberen. Tot nu toe ben ik niet echt een merkvast persoon te noemen als het op crèmes en huidverzorging aankomt en de behoefte aan een product waarvan ik weet wat ik eraan heb is steeds groter. Zeker nu ik een wat gevoeligere huid heb gekregen door de zon en ehm… mijn leeftijd. NIVEA Sensitive introduceert een complete range met een dagcrème (met SPF 15, ideaal voor mijn huid gezien de Zuid-Afrikaanse zon), nachtcrème, reinigingsmilk en micellair water. Mice…wat?

Micellair water is een drie in één oplossing om olie, vuil & make-up via een magneetwerking uit de huid te trekken. Afspoelen is vervolgens niet nodig. Kijk, daar houd ik van. Niet te veel boenen en een snel product, want tijd is nog steeds, gemiste slaap! De complete range belooft drie punten aan te pakken, waarvan er twee op mij van toepassing zijn: roodheid, trekkerigheid en droogheid. Zoethoutextract werkt ontstekingsremmend en ontspannend, druivenpitolie zorgt voor een goede hydratatie van de huid en dexpanthenol (een vitamine B5 molecuul) verzacht en versterkt de huid.

Na 28 dagen zou er een zichtbaar en voelbaar beter resultaat moeten zijn. Over twee weken lees je hier op Famme.nl hoe het met mijn challenge gaat en of ik mijn huid al zie verbeteren!

Winnen

NIVEA zou NIVEA niet zijn als ze het niet belangrijk zouden vinden om gebruikers met hun nieuwe producten in aanraking te brengen. Famme mag daarom vijf complete NIVEA Sensitive pakketten weggeven. Zo kun je zelf ook deelnemen aan de 28 dagen challenge!
Stap 1. Laat hieronder je NAW-gegevens achter. Dit wordt alleen gebruikt om winnaars hun pakket te sturen.
Stap 2. laat ons door middel van een comment onder dit artikel weten waarom jij de gelukkige winnaar van het pakket moet zijn.

(Deze winactie is gesloten)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Beauty test: 28 dagen voor een stralende huid
Sluiten