Els van Asseldonk
Els van Asseldonk Beauty juli 15, 2014

Beautytrend voor deze zomer: Sproetjes!

Vergeet dikke zware make-up voor een zogenaamde smetteloze look. Sproetjes vieren hoogtijdagen en wij zijn fan! Hieronder tips hoe je ze laat zien. Niet gezegend met de sympathieke vlekjes? Je maakt ze gemakkelijk na.

Wij zijn helemaal voor: geen zware, vettige foundation in de zomer. Op de catwalk zagen we sproeten regelmatig voorbij komen voor een natuurlijk, zonnige look. Houd jij er niet van om helemaal au naturel te gaan? Gebruik dan een lichte make-up die een beetje dekt, maar nog steeds je sproeten laat zien. Gebruik je een te dekkende foundation, dan gaan je sproeten er grijzig uit zien. Geen zin om nieuwe foundation aan te schaffen, mix dan een drupje foundation op je hand met wat dagcrème om je make-up wat transparanter te maken.

Je zou ervoor kunnen kiezen om alleen wat blush en concealer (voor je wallen) te gebruiken. Doe er een beetje perzikkleurige lippenstift bij en je bent ready to go. Laat jij je sproetjes graag zien? Dan ben je in goed gezelschap van Julianne Moore, Emma Stone en Lucy Liu. Zij vinden dat hun sproeten karakter geven aan hun gezicht.

Niet gezegend met sproeten?

Je kunt ze zelf namaken met een bruin oogpotlood, daarna even afpoederen en ze blijven de hele dag zitten. Ook hebben merken als Lancôme en Chanel al langer make-up in hun collectie zitten om je gezicht sproetjes te geven. Maar ach, jij hebt vast weer andere features waar wij heel jaloers op zijn…

Reageer op artikel:
Beautytrend voor deze zomer: Sproetjes!
Sluiten