Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Work & Life 29 nov 2017

Driewerf hoera voor co-slapers: er bestaat nu een bed voor vijf personen

Ja, je leest het goed. Een bed waar je met gemak met zijn vijven in kunt kruipen en dan nog genoeg beweegruimte hebt. Iets waar ouders van kinderen die maar al te graag bij ze in bed komen liggen nog wel eens een gebrek aan hebben. Want ja, co-slapen staat negen van de tien keer voor niet-slapen.

Co-slapen

Of je slaapkamer zo groot is, is natuurlijk even de vraag, want het bed is niet de kleinste. Wat je wel zeker weet is dat jij of je wederhelft niet langer met een kindervoet in je rug, gezicht of een andere plaats wakker worden, en ook niet meer genoegen moeten nemen met een plek op het randje van het matras.

Verschillende maten

Het bed is onderdeel van Ace Collection – een beddenlijn die bestaat uit extra grote exemplaren. Het bed bestaat uit verschillende maten en je kunt hem uitbreiden met zoveel ruimte als je zelf wil.

Maten

Zo is het bed voor met drie personen 2,03 meter breed. Het allergrootste bed, waar je dus met zeker twee volwassenen en drie kinderen in kunt, is maar liefst 3,65 meter breed.

Je moet er naast een hoop ruimte voor hebben, ook een aardige smak geld voor neertellen. Alleen een passend donzen dekbed kost je al ruim 1.300 euro.

Helaas…

Het overzicht van alle bedden zie je trouwens hier, op de website. Kopen zit er helaas niet in, want de beddenlijn is voorlopig alleen beschikbaar in Amerika. Jammer!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Ace size

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Driewerf hoera voor co-slapers: er bestaat nu een bed voor vijf personen
Sluiten