Gina Koninkx
Gina Koninkx Kids 29 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

5 webshops waar je de áller áller állermooiste behangetjes shopt voor de baby- of kinderkamer

Ga jij voor het eerst de babykamer inrichten of wordt het tijd voor een makeover van de kinderkamer? Behang is terug van eigenlijk nooit weggeweest en je vindt het tegenwoordig in de mooiste kleuren en patronen. Bij deze vijf webshops shop je het meest schitterende behang voor je kids en uh eigenlijk wil je daar ook gewoon je eigen slaapkamer mee behangen.

Behang voor de kinderkamer

De baby of kinderkamer is tegenwoordig het hart van het huis. Veel ouders geven dan ook een behoorlijk bedrag uit om hier een fijne plek van te maken voor hun kleintje. Daar mag dan ook een mooi behangetje voor worden gescoord, dat doe je in deze webshops.

Alvast wat inspiratie opdoen? 10 x de leukste muurschilderingen en behang voor de kinderkamer

1. Creative Lab Amsterdam

In 2016 is Creative Lab Amsterdam opgericht waar je verschillende dingen kunt kopen voor het interieur. Niet alleen het mooiste behang, maar ook kaartjes en notebooks met unieke prints uiteraard gemaakt van de beste kwaliteit.

Klik hier om naar de website van Creative Lab Amsterdam te gaan.

Credits foto: IG @ohlalot en @creativelabamsterdam

2. May and Fay

Je kunt wel zien dat de inspiratie van May en Fay komt van de natuur, uit kunst en verschillende culturen. Niet alleen maken ze uniek behang, je kunt hier ook mooie vloerkleden shoppen. Alles wordt gemaakt van duurzaam materiaal en de producten worden op een eerlijke manier vervaardigd.

Klik hier om naar de website van May and Fay te gaan.

3. Fleur des Fleurs

Fleur des Fleurs is opgericht door Fleur Kuipers, een grafisch designer uit Amsterdam. Ze ontwerpt allerlei mooie designs waar verschillende producten van worden gemaakt. Van behang tot de mooiste lakens. Speciaal voor de kleinsten dan ook het meest fleurige behang. Wauw!

Klik hier om naar de website van Fleur des Fleurs te gaan.

4. Morris & Co

Terug in de tijd met Morris & Co. In art deco achtige stijl zijn allerlei verschillende soorten prints verkrijgbaar. Ook in deze Nederlandse webshop.

Klik hier om het behang van Morris & Co te shoppen.

5. Pimpelmees

Pimpelmees bestaat al sinds 2009 en is favoriet bij veel ouders. De stijl is ontzettend herkenbaar en wil je het liefst vandaag nog toevoegen aan de kamer van je kiddo. Prachtig.

Klik hier om naar de website van Pimpelmees te gaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
5 webshops waar je de áller áller állermooiste behangetjes shopt voor de baby- of kinderkamer
Sluiten