Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Persoonlijk november 3, 2015

Behoefte aan een moeder? Die kun je vanaf nu gewoon inhuren

Wat? Een moeder inhuren? Ja, dat kan. En wel in -hoe kan het ook anders- Amerika. Nina Keneally is het gezicht achter NeedAMom, het bedrijf waar je haar voor €35 per uur kunt inhuren.

Geld betalen voor een moeder, dus. In eerste instantie is dat natuurlijk een rare gedachte, want de liefde van je bloedeigen moeder is natuurlijk onbetaalbaar en onvervangbaar. Toch dacht de 63-jarige Nina, die zelf een doorgewinterde moeder is, dat veel mensen behoefte zouden hebben aan een ‘huurmoeder’. Nina staat voor alle mensen tussen de 18 en 35 jaar klaar voor een goed gesprek, advies en een schouder om op uit te huilen. Nina vindt dat hoe oud je ook bent, je altijd behoefte kunt hebben aan de warmte die alleen een moeder kan geven. ‘De mensen die mij inhuren zijn lief, slim en ambitieus. Soms hebben ze gewoon even een ander inzicht nodig, en dat kan ik ze geven’, vertelt ze aan NBC News.

Overhemd strijken? Geen probleem!

Nina is geen huishoudster, maar ze wil best helpen met het voorbereiden van een feestje. Ze zal je nooit veroordelen, en belooft trouw geen selfies met je te willen nemen. Maar stel dat je nou een belangrijk sollicitatiegesprek hebt, dan wil ze met alle liefde van de wereld je overhemd komen strijken.

Lees ook: 18 dingen die je moeder je nooit verteld heeft >

Reageer op artikel:
Behoefte aan een moeder? Die kun je vanaf nu gewoon inhuren
Sluiten