Samantha Lakker
Samantha Lakker Kids 17 aug 2018

Deze bekende moeders MOET je echt volgen op Instagram

We volgen een heleboel Instagram-accounts, de merken die we leuk vinden, de websites die we volgen en onze vrienden. Het kan soms voelen als een fulltimebaan om alles bij te houden. Maar soms zijn de beste accounts om te volgen, celebs die niet om de problemen van het opvoeden van kinderen heen draaien, maar 100 procent eerlijk zijn over alle struggles.

Want trust us het is heerlijk herkenbaar om te zien dat celeb moeders ook gewoon last hebben van dramatische ochtenden, bazige peuters, lekkende borsten en vooral niet te vergeten: uitputting. Er komt namelijk veel meer bij #momlife kijken dan wat leuke selfies en famieliekiekjes op Instagram.

Jennifer Garner 

Jennifer Garner is een bekende mama die de gezichten van haar kinderen niet op Instagram laat zien, maar wel vertelt hoe gek het leven is met de drie. Zelfs celeb ouders worden namelijk moe en hebben kleintjes die grappen maken over poep. Het feit dat Jen het ouderschap ook nog gewoon rockt in een spijkerbroek en een T-shirt laat alleen maar zien dan celebs ook maar gewoon mensen zijn.

Nicolette van Dam

Ook deze moeder laat de gezichtjes van haar meisjes niet het internet op gaan, maar dat betekent niet dat er leuke kiekjes missen op haar Instagram-pagina. Nicolette laat zien dat je als moeders alles voor je kids over hebt. Zijn zij verkleed? Dat betekent dat jij ook verkleed gaat.

Chrissy Teigen 

Het is de queen of social media herself: Chrissy Teigen. Deze bekende moeder is niet bang om eerlijk te zijn over hoe het écht is om een moeder te zijn. Van striae die maar niet weg wil gaan tot omgevallen borstmelk proberen te redden en dat allemaal met onwijs veel humor.

Jenna Dewan

Oké, misschien heeft niet elke moeder last van het feit dat haar dochter haar dansrepetitie crasht, maar de hilarische Instagram vs. Reality- posts zijn maar al te herkenbaar voor ons.

Chantal Janzen

Chantal Janzen zou een prijs moeten krijgen voor de tekstjes onder haar foto, ze zijn namelijk veel te grappig. Haar twee prachtige zoons James en Bobby verschijnen regelmatig op haar Instagram-pagina en bezorgen je geheid een glimlach.

Jessica Biel


Jessica Biel en Justin Timberlake laten #parentlife er uit zien als een piece of cake… behalve wanneer dat niet het geval is. Jessica heeft publiekelijk gesproken over haar struggles alsmama, zoals haar ongeplande keizersnede, de ‘terrible two’ fase van zoon Silas, en die ene keer dat ze letterlijk lunch onder de douche at, omdat ze gewoon geen ander moment had om te eten. Been there!

Kristen Bell

Als je een kijkje neemt op de Instagram-pagina van Kristen Bell heb je echt het idee dat je ziet hoe het er aan toegaat bij haar thuis met haar twee dochters Lincoln en Delta. Ze is eerlijke over de lelijke/mooie (het is een gekke combinatie van beide) kunstwerkjes die haar dochters meenemen en de mega pijnhoop die haar kinderen achterlaten in haar huis.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Deze bekende moeders MOET je echt volgen op Instagram
Sluiten