Redactie
Redactie Beauty 13 jan 2015

Ben jij de sportschool alweer helemaal beu?

Heb jij je ook voorgenomen om beter voor je lichaam te zorgen? Daar hoort de nodige lichaamsbeweging bij. Sommige vrouwen kijken uit naar een bezoek aan de sportschool, anderen huiveren al bij de gedachte. Herken jij dit laatste? Dan kun je beter online aan de slag!

Mama Training

Speciaal voor moeders die zwangerschapskilo’s kwijt willen, is er een online mamatraining. Ideaal, want met een baby en druk schema schiet sporten er vaak bij in. Fabian Touw (personal trainer, bekend van RTL) bedacht een training waarvoor je de deur niet uit hoeft. Naast zijn training van 25 minuten, geeft hij ook voedingsadviezen. Als je resultaat wilt boeken, moet je twee tot vier keer per week aan de slag.

Je hebt een abonnement vanaf €5,95 per maand
Ga naar de website voor meer informatie.

House of yoga

Ben jij echte yogi (of wil je dat graag worden)? Het nieuw online yoga-platform The House of Yoga zorgt ervoor dat je waar en wanneer je maar wilt kunt beginnen. Het initiatief van Delight yoga brengt de voordelen van het digitale tijdperk samen met traditionele yoga. Wekelijks komen er nieuwe yoga- en meditatievideo’s online.

Het online platform is er voor beginners en gevorderden. Verschillende, inspirerende internationale yoga-docenten begeleiden je online! Er is ook veel aandacht voor de sfeer, de uitstraling is rustgevend. Haal een matje in huis en je kunt beginnen!

Een abonnement kost €7 per maand.
Ga naar de website voor meer informatie.

Reageer op artikel:
Ben jij de sportschool alweer helemaal beu?
Sluiten