Patricia van den Broek
Patricia van den Broek Algemeen 29 aug 2017
Leestijd: 1 minuut

Ben jij hét schrijftalent dat we zoeken? Famme zoekt columnisten!

Kun jij een vlammend, raak, hilarisch stuk schrijven over zo ongeveer alles wat te maken heeft met jouw peuter, schoolkind of puber en de wereld waar hij in opgroeit? Over driftbuien, slapeloze nachten, die eerste schooldag, puberende pubers, maar ook jouw mening over daaraan gerelateerde politieke ontwikkelingen, tv-programma’s en trends?

Misschien zoek jij een groot platform waar je kunt roepen wat er wél heel erg tof is aan moeder of vader zijn (negativiteit is er al genoeg) of wil je gewoon iets heel erg graag delen met de rest van de wereld over het moeder- of vaderschap?

Groot platform

Met andere woorden: schrijf jij hilarisch, gevat, slim maar ook relevant voor Famme? Dat is mooi. Want wij zoeken moeders of vaders die ergens voor staan en op zoek zijn naar een giga groot platform waarop ze kunnen publiceren en debuteren. Ouders die deskundig zijn – als vader of moeder of verloskundige, lerares, journalist, noem een ander mooi beroep. Ouders die in het nieuws duiken, hun ervaringen delen, de diepte in gaan en ook gewoon reteherkenbaar kunnen schrijven over die peuter, dat schoolkind of die puber.

Wat jullie allemaal gemeen hebben? Een pen die zo scherp is dat wij er af en toe een beetje bang van worden.

Kom maar door

Herken jij je hierin? Dan is die proefcolumn van max. 500 woorden én een beschrijving van jezelf geen probleem voor jou. Mail ’t naar [email protected], dan hoor je snel of jij gaat deelnemen aan het Famme’s columnistenteam!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Ben jij hét schrijftalent dat we zoeken? Famme zoekt columnisten!
Sluiten