Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids april 5, 2017

App conversatie tussen man en vrouw over hun zoontje maakt je dag goed

Als je man je eraan herinnert hoe lief hij voor je geweest is tijdens je zwangerschap, en dat hij je ten huwelijk vroeg omdat hij heel veel van je houdt, dan weet je dat er iets goed mis is. En als hij dan ook nog vraagt of die familiefoto shoot van morgen verplaatst kan worden weet je bijna zeker hoe laat het is.

Vader Bobby was alleen thuis met zoontje, en dat er ergens een ‘klein ongelukje’ is gebeurd wordt langzaam duidelijk in de berichtjes die de man naar zijn vrouw stuurt. ‘Je weet hoe veel ik van je hou he, schatje?’ stuurt hij haar ter voorbereiding van het slechte nieuws. ‘Je weet hoe goed ik voor je gezorgd heb he, toen je zwanger was? Hoe ik voor je kookte en alles voor je deed?’ ‘Die familie fotoshoot kan niet doorgaan, schatje.’

‘Wáárom, in godsnaam?’

Dat er iets serieus niet in de haak is heeft zijn vrouw dan ook wel door, en ze begint langzamerhand boos te worden. ‘Waarom kunnen die foto’s niet doorgaan?’ Sms’t ze geïrriteerd terug. Het antwoord daarop is briljant, maar hoe het verhaal afloopt en wat er écht gaande is, had je niet kunnen bedenken.

Haha! 10 hilarische berichten die je peuter had kunnen versturen als het een telefoon had

Reddit

Reageer op artikel:
App conversatie tussen man en vrouw over hun zoontje maakt je dag goed
Sluiten