Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Lifestyle 26 mrt 2019
Leestijd: 2 minuten

Haha! Deze beroemde scènes waren eigenlijk bloopers, maar ze waren te goed om te skippen

Zelfs de meest professionele en getalenteerde acteurs vergeten soms hun tekst. Gelukkig hebben ze dan altijd nog het ander talent om te improviseren. Het zal je verbazen hoeveel bekende scènes van films tot stand zijn gekomen dankzij bloopers. En dat terwijl het in films lijkt alsof het zo is bedacht.

Dit zijn de beroemdste bloopers en scenes die niet in het script stonden, maar toch de film beter hebben gemaakt:

1. The Godfather (1972)

Een van de meest bekende scènes waarin maffiabaas Don Vito Corleone brute bevelen uitdeelt terwijl hij een kat aait, is niet zo bedacht. Het schattige kitten liep op de een of andere manier de set op en eindigde tijdens het schieten van de scène op de schoot van de acteur. En daarmee hielp hij (of zij) een iconische scène te creëren.

2. The 40 Year Old Virgin (2005)

De veiligste keuze voor een scene als deze is om special effects en make-up te gebruiken, maar Steve Carell dacht dat het veel beter zou zijn als het harsen écht zou gebeuren. De reactie is dus volledig authentiek (en hilarisch). Carell zei dat hij het zo vreselijk vond, dat hij beloofde het nooit meer voor een film te doen.

3. Rocky (1976)

Voor de film Rocky was maar een klein budget beschikbaar. De meeste mensen die je op achtergrond ziet, zijn geen figuranten. Het zijn gewone mensen die geen idee hadden dat ze werden gefilmd.Dus de scène waarin Rocky door een markt rent en een man hem een sinaasappel gooit, was helemaal niet bedoeld.

4. The Dark Knight (2008)

Hoewel het moeilijk is om de scène van Jim Gordon voor te stellen zonder dat de Joker sarcastisch klapt, stond deze scène nooit in het script. Het is voortgekomen uit Heath Ledgers zijn improvisatie.

5. The Lord Of The Rings: The Two Towers (2002)

Tijdens de scène waarin Eowyn in de verte staart, zien we een vlag van een paal gaan en wegwaaien. Hoewel deze scène opzettelijk en metaforisch kan lijken, vloog de vlag toch echt per ongeluk weg. Hij paste uiteindelijk zo goed bij de scène, dat het in de film bleef zitten.

6. Forrest Gump (1994)

De zin ‘My name’s Forrest Gump. People call me Forrest Gump’ stond niet in het script. Tom Hanks zei het laatste gedeelte van de zin per ongeluk.

Op zoek naar een nieuwe serie om te kijken? Check hier welke serie het beste bij jou past op basis van je sterrenbeeld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme