Redactie
Redactie Verhalen 18 dec 2014

Best of 2014: de 5 meest ontroerende items

We blikken graag terug als het jaar bijna afgelopen is, wie niet eigenlijk. Daarom heeft Famme een ‘Best of 2014’ gemaakt, waarin we je de komende weken een terugblik geven op wat er spraakmakend was op internet in het algemeen en op Famme in het bijzonder.

Deze keer zullen we het hebben over de 5 meest ontroerende items die we voorbij zagen komen het afgelopen jaar. Items waarbij we een traantje wegpinkten en waarbij we weer even met beide benen op de grond werden gezet.

1. Liefde overstijgt haat is het mooiste en krachtigste statement ooit

De Australische Anthony Maslin en Marite Norris verloren hun drie kinderen en (schoon)vader Nick tijdens de MH17-ramp. Toch overheerst bij hen de liefde. Een hartverscheurender boodschap bestaat niet. Lees het hele verhaal hier.

2.Grondstewardess Renuka die alle passagiers van de vlucht MH17 checkte

Renuka Manisha Virangna Birbal checkte als laatste de blije, opgewonden reizigers in van de vlucht MH17. Allemaal met een verhaal. Haar hartverscheurende verhaal lees je hier.

3. Vechten voor je zieke kind

Phileine richt het woord tot moeders met een ernstig ziek kind. Deze brief is prachtig.

4. Hoe deze lerares pesten aanpakt is ongelofelijk

Hoe deze lerares pesten aanpakt is inderdaad ongelofelijk mooi. Muriel voegt hieraan toe: ‘Ik ken je niet, maar ik hou wel van je. Ik ga je verhaal delen op mijn blog in de hoop dat jouw verhaal veelvuldig gedeeld wordt en de wereld over gaat. En zo andere leraren en ouders inspireert om pesten uit het leven van kinderen te verbannen.’ Lees het hele verhaal hier.

5. Dit zijn de 16 redenen waarom een grote zus het mooiste cadeau ooit is

Wij zijn gek op haar! We hebben het over het hebben van een zus. En daarom delen we graag deze gemeende redenen met je.

Reageer op artikel:
Best of 2014: de 5 meest ontroerende items
Sluiten