Redactie
Redactie Kids december 15, 2014

Best of 2014: de 5 meest spraakmakende artikelen over zwangerschap

We blikken graag terug als het jaar bijna afgelopen is, wie niet eigenlijk. Daarom heeft Famme een ‘Best of 2014’ gemaakt, waarin we je de komende weken een terugblik geven op wat er spraakmakend was op internet in het algemeen en op Famme in het bijzonder.

De zwangerschap. Wat hebben we er een boel over geschreven. Van alles wat mannen moeten weten over de zwangerschap van hun vrouw, tot waanzinnige bevallingsfoto’s. Wij hebben een top 5 voor je gemaakt en we kunnen erbij zeggen dat er veel moois is gebeurd in zwangerschapsland het afgelopen jaar.

1. Deze foto’s laten zien dat een bevalling magisch is

Het is het mooiste en krachtigste wat er is: een bevalling. En mocht je nog nooit een bevalling hebben meegemaakt, dan krijg je door deze fotoserie een mooie indruk. De foto’s en bijbehorende uitdrukkingen spreken boekdelen. Prachtig.

2. 13 dingen die alle mannen moeten weten over zwangere vrouwen

En laten we vooral de mannen niet vergeten tijdens de zwangerschap. Ze zijn machteloos, ze kijken toe hoe een wonder zich ontwikkelt en vragen zich af wanneer die hormoonbom gaat ontploffen. Mannen, lees nog één keer dit artikel.

3. Mooi! Een time lapse van een zwangerschap

En tja, wat doe je in 2014 om een zwangerschap vast te leggen? Juist, een time lapse maken. Het liefst een ontroerende, een mooie, een verrassende, zo een die je later vol trots aan je kinderen kunt laten zien. Dit is ‘m geworden:

4. Wat deze 8 maanden zwangere vrouw doet, zullen wij nooit kunnen

We willen gezond blijven tijdens een zwangerschap, daarom is yoga nog niet eens zo’n slecht idee. Maar wat deze vrouw doet, daar moet je wel heel veel geoefend voor hebben. We zouden willen dat we het ook konden! Het levert in ieder geval spraakmakende kiekjes op. Voor alle foto’s, klik hier.

5. 30 tekenen dat je echt klaar bent met je zwangerschap

Oei, na negen maanden en zoveel kilo zwaarder, ben je echt wel klaar met die zwangerschap. Toch? Deze 30 tekenen zeggen van wel.

Reageer op artikel:
Best of 2014: de 5 meest spraakmakende artikelen over zwangerschap
Sluiten