Redactie
Redactie Gezondheid december 28, 2014

Best of 2014: top 5 artikelen die ons zelfbeeld veranderden

We blikken graag terug als het jaar bijna afgelopen is, wie niet eigenlijk. Daarom heeft Famme een ‘Best of 2014’ gemaakt, waarin we je de komende weken een terugblik geven op wat er spraakmakend was op internet in het algemeen en op Famme in het bijzonder.

2014 was het jaar waarin we een zelfreflectie toepaste. Alles kan worden gezegd of gepost en iedereen kan zijn of haar mening geven. Wij hebben de mooiste artikelen voor je op een rij gezet waarin mensen ons een kijkje gunde in hun persoonlijke leven.

1. De Australische Taryn Brumfitt

Wow, kennen jullie haar nog? Met haar docu ‘Embrace’ wil ze de (negatieve) kijk op onze lichamen veranderen. Ze zette een kickstarter project op om een bijdrage te vragen om de trailer van haar documentaire tot leven te roepen. Lees hier het prachtige verhaal.

2. Het jongetje dat een foto van z’n moeder maakte

Bridgette Tales vond een foto in haar telefoon van zichzelf. In een pose waar ze zelf niet echt blij mee was. Haar zoontje liep naar haar toe en zei: ‘Die heb ik gemaakt. Je zag er zo mooi uit, ik moest wel een foto maken.’ Lees hier het hele verhaal.

3. De video waarna we onze telefoons weglegde

Hoeveel vrienden heb jij op Facebook? En met hoeveel heb je écht contact? Gary Turk schudt ons even flink wakker met deze ijzersterke video.

4. Moeder van vijf werd uitgelachen op het strand

De 33-jarige Tanis Jex-Blake plaatste de onderstaande foto en tekst op haar Facebook-profiel. Voor het eerst in 13 jaar was ze weer eens naar het strand geweest. Of dit een leuke ervaring was? Mwah, alles behalve dat. Lees hier het hele verhaal.

5. Zo ziet je huwelijk er na 10 jaar uit

En dat is nergens om je voor te schamen. Gewoon, realistisch. De foto spreekt boekdelen en we zijn blij dat de vader van het gezin deze foto heeft geplaatst.

Reageer op artikel:
Best of 2014: top 5 artikelen die ons zelfbeeld veranderden
Sluiten