Renée
Renée Gezondheid 4 apr 2018
Leestijd: 2 minuten

Ha! Op deze leeftijd ervaar je dus de beste orgasmes

Er wordt nogal veel onderzoek gedaan naar seks, wanneer je de beste seks van je leven hebt en wanneer je schijnbaar de beste orgasmes ervaart. Gelukkig is er nu voor eens en altijd een antwoord op dit onderwerp.

Vandaag duiken we dieper in op het onderwerp de beste orgasmes ooit. Hoe, wat en wanneer is het jouw tijd? Wachten wordt beloond, want het is letterlijk een kwestie van tijd.

Beste orgasmes als vrouw

Je moet de tijd even uitzingen (of flink blijven oefenen, dat kan ook) als je nog geen 36 jaar bent. Dat is namelijk de leeftijd waarop je piekt. Je hebt dan volgens onderzoek niet alleen de lekkerste seks, maar ook de beste orgasmes. Kijk, zo erg is het dus helemaal niet om oud te worden.

Voor het onderzoek van de app Natural Cycles, waar onlangs nogal wat ophef om was omdat het niet voor iedereen even goed werkte, meldden 2600 vrouwen zich aan. Van die 2600 vrouwen werden drie groepen gemaakt. Jongeren (vrouwen onder de 23), middencategorie (23-35 jaar) en ouderen (36+ jaar).

11 Dingen die je waarschijnlijk nog niet wist over een orgasme

Oefening baart kunst

Oefening baart kunst mag je hier serieus nemen. De groep ouderen hebben meer seks, betere seks en goede hoogtepunten.

Dat komt mede doordat vrouwen vanaf 36 jaar meer zelfvertrouwen hebben. Als ze zichzelf sexy voelen zitten ze al snel beter in hun vel, waardoor de seks ook beter wordt. Klinkt best aannemelijk.

Er zitten wel wat haken en ogen aan het onderzoek als je er goed over nadenkt. Als jij je zogenaamd net zo zelfverzekerd en sexy voelt als een vrouw van 36 ervaar je misschien wel eerder die piek.

Of misschien blijf je altijd een tikkeltje onzeker (wie niet?) en is het de vraag of je wel piekt. Hoe dan ook, een korreltje zou kan geen kwaad, maar als het echt zo is, is het mooi meegenomen.

Dit zijn de verschillen tussen mannelijke en vrouwelijke orgasmes, volgens de wetenschap

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Ha! Op deze leeftijd ervaar je dus de beste orgasmes
Sluiten