Redactie
Redactie Kids oktober 21, 2014

Betrapt! Vader maakt het huiswerk van zijn zoontje (9) iets té goed

Kinderen hebben vandaag de dag drukke levens. Ze gaan hele dagen naar school, zitten op sport, spelen een muziekinstrument en moeten thuis ook nog eens huiswerk maken! De vader van de 9-jarige Ryan wilde zijn zoon graag een handje helpen, maar deed net iets te veel zijn best!

Want ja, wat doe je als je zoon thuiskomt met stapels taalhuiswerk? Ryan moest thuis 20 anagrammen oplossen, maar dat viel soms niet mee. Papa had gelukkig tijd om te helpen, maar sloofde zich een beetje te veel uit:

#10 ‘eapairpsd’ had ‘disappear’ (verdwijnen) moeten zijn, maar papa bedacht het woord ‘appraised’ (gewaardeerd of getaxeerd). Het is niet erg waarschijnlijk dat een 9-jarige jongen zich bezig houdt met taxaties of chique lofuitingen, dus de juf voorzag het werkje van dit gevatte commentaar:

‘Knap dat je het woord appraised gebruikt, vader van Ryan!’

Oeps! Gesnapt! Ryan’s vader bedoelde het natuurlijk alleen maar goed, maar doet er goed aan om in het vervolg iets minder z’n best te doen. Grapje natuurlijk.

Deze vader had een ander probleem. Hij betrapte zijn zoons nadat ze in huis met verf aan de slag waren gegaan, de boefjes. De video is hilarisch!

Reageer op artikel:
Betrapt! Vader maakt het huiswerk van zijn zoontje (9) iets té goed
Sluiten