Vrouw laat zien hoe een bevalling gaat en haar uitleg is de beste EVER

Als je het nog nooit hebt meegemaakt, is het moeilijk om in te schatten wat je kunt verwachten tijdens een bevalling. En zelfs als je al een paar keer bevallen bent, is de keer erna altijd anders. Liz Chalmers maakte een filmpje voor haar nichtje, die verloskundige in opleiding is. Daarin legt ze haarfijn uit hoe een bevalling ongeveer ‘in zijn werk gaat’. En dat met alleen een ballon en een pingpongbal. Hierdoor vragen wij ons nu af of de bevalling ballon een trend wordt. Wij zijn in ieder geval fan van deze handige uitleg.

Bevalling video voorbeeld

De Amerikaanse Liz Chalmers heeft een video opgenomen van haar nichtje, waarin ze met een roze ballon en een pingpongbal demonstreert hoe een bevalling zo ongeveer gaat. Je denkt in eerste instantie dat er geen vergelijking te maken valt, maar als je de video ziet, weet je: dit is exact hoe het bij een echte bevalling ook gaat. Dus sta je op het punt te bevallen of ken je iemand die een baby krijgt (of wil je gewoon weer even terug in je eigen geheugen) kijk dan vooral even naar de uitleg van Liz. Stuur dit artikel voor het gemak ook maar meteen door naar de dame in kwestie, steek zij er ook weer wat van op!

Video met bevalling ballon vaak bekeken

Haar video is intussen al bijna 60 duizend keer bekeken en krijgt ontzettend veel reacties van andere moeders en zwangere vrouwen. Zij laten vooral weten dat ze erg blij zijn met haar uitleg. Dat verbaast ons eerlijk gezegd helemaal niets. Ben je zelf benieuwd naar hoe de demonstratie er precies aan toe gaat? Bekijk het hele filmpje hieronder:

Even iets anders dan een bevalling ballon; deze vrouw maakt een selfie tijdens de bevalling van haar zus en het resultaat is echt té grappig

Reageer op artikel:
Vrouw laat zien hoe een bevalling gaat en haar uitleg is de beste EVER
Sluiten