Vrouw laat zien hoe een bevalling gaat en haar uitleg is de beste EVER

Kids

Als je het nog nooit hebt meegemaakt, is het moeilijk om in te schatten wat je kunt verwachten tijdens een bevalling. En zelfs als je al een paar keer bevallen bent, is de keer erna altijd anders. Liz Chalmers maakte een filmpje voor haar nichtje, die verloskundige in opleiding is. Daarin legt ze haarfijn uit hoe een bevalling ongeveer ‘in zijn werk gaat’. En dat met alleen een ballon en een pingpongbal.

Bevalling

De vrouw heeft een video opgenomen, waarin ze met een roze ballon en een pingpongbal demonstreert hoe een bevalling zo ongeveer gaat. Je denkt in eerste instantie dat er geen vergelijking te maken valt, maar als je de video ziet, weet je: dit is exact hoe het bij een echte bevalling ook gaat. Dus sta je op het punt te bevallen of ken je iemand die een baby krijgt (of wil je gewoon weer even terug in je eigen geheugen) kijk dan vooral even naar de uitleg van Liz.

Vaak bekeken

Haar video is intussen al bijna 60 duizend keer bekeken en krijgt ontzettend veel reacties van andere moeders en zwangere vrouwen die blij zijn met haar uitleg.

Vrouw maakt selfie tijdens de bevalling van haar zus en het resultaat is té grappig