Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Relatie 25 nov 2020

WTF?! Man wil dat zijn vrouw zich 7 maanden na de geboorte van hun baby weer fatsoenlijk gaat aankleden

The internet is shocked. En zeer terecht ook nog eens. Op Reddit (website waar discussies plaatsvinden) deelde een man namelijk de shockerende tekst dat hij het eigenlijk niet oké vindt dat zijn vrouw er zeven maanden na de bevalling van hun kindje nog steeds verloederd bijloopt. Sorry, maar wat?!

Fatsoenlijk aankleden na de bevalling

Wij zijn net zo in shock als de rest van het internet. Dit Reddit bericht geloof je namelijk gewoon niet, zelfs niet nadat je het met eigen ogen hebt gelezen.

Onlangs poste een man namelijk het bericht dat zijn vrouw, die beviel van hun baby afgelopen februari, zich nog steeds niet kleedt als voorheen. Hij vindt dat ze zich niet meer sexy aankleedt en dat ze er echt uitziet als een ‘moeder’.

Hij benoemd terloops nog even de kledingstukken die volgens hem nog enkel bestaan uit joggingpakken en ‘tent dresses’. Volgens hem draagt ze ook niet meer de lingerie die ze voorheen droeg. Uhm, logisch meneer, wat dacht je van borstvoeding geven en überhaupt herstellen van een bevalling down under?

Wat zijn wens is

Hij weet het nog enigszins goed te maken *not* door aan te geven dat ze zich heus niet elke dag sexy en mooi hoeft te kleden maar dat het al aardig zou zijn als dat een aantal keer per week zou lukken. Hold on. Deze man heeft dit echt gezegd en wij snappen dat heel het internet hierover valt, inclusief zijn vrouw zelf. Wat we niet zeker weten, maar wel hopen.

Lieve vrouwen overal ter wereld, laat je nooit maar dan ook nooit op deze manier toespreken door een man. Er zijn zoveel verschillende redenen waarom zij niet voor ons mogen bepalen hoe wij ons voelen en kleden na een bevalling (en überhaupt). Al loop je nog jaren rond in je joggingpak en *tent dresses*, doe wat goed voelt voor jou. Je bent fantastisch zoals je bent en vooral een fantastische moeder zoals je bent.

En mannen, zodat jullie het weten:
Wat gebeurt er met je lichaam na de bevalling?

Romper

Reageer op artikel:
WTF?! Man wil dat zijn vrouw zich 7 maanden na de geboorte van hun baby weer fatsoenlijk gaat aankleden
Sluiten