Janne Vogel
Janne Vogel Kids 14 mrt 2018

Wow: deze Russische vrouw beviel van haar baby in de Rode Zee

Deze zwangere Russische toeriste reisde af naar Egypte, om daar – volledig gepland – te bevallen van haar baby’tje in de Rode Zee. Dat is nog eens een waterbevalling!

Een Egyptische vrouw zag het allemaal vanaf haar balkonnetje gebeuren en plaatste foto’s van de bevalling op Facebook.

Zorgvuldig georganiseerd

Het lijkt erop dat de Russische vrouw samen met haar man en zoontje de bevalling ver van tevoren zorgvuldig heeft georganiseerd. Op de foto’s is de vrouw te zien met haar man en een dokter die gespecialiseerd is in waterbevallingen. Ook is een klein jongetje te zien, vermoedelijk het eerste kindje van het stel. Ook hij is bij de bevalling om zijn nieuwe broertje of zusje te verwelkomen.

LEES OOK: Fotograaf deelt bijzonder foto’s van stervend meisje met aangeboren hartafwijking

Viral

Op de eerste foto komen de twee mannen het water uit met het baby’tje in hun armen. Daarna komt ook de moeder uit het water het strand opgelopen, alsof ze net een stukje heeft gezwommen. Op de volgende afbeelding zie je het gezin samenkomen. Het internet was behoorlijk onder de indruk van de bijzondere bevalling: de foto’s gingen viral en kregen duizenden reacties.

Wie de vrouw is en of het goed gaat met het kindje weet nog niemand, maar ze kwamen op de foto’s beiden blij en gezond over.Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Wow: deze Russische vrouw beviel van haar baby in de Rode Zee
Sluiten