Gina Koninkx
Gina Koninkx Mode 26 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Alle zwangere vrouwen hebben het erover: dit bevallingsjurkje is meer dan perfect

Het valt allemaal niet mee de laatste weken van je zwangerschap. Je buik staat op standje knappen, je enkels zijn zo opgezwollen dat je alleen nog maar kunt waggelen en veters strikken, ho maar. Jouw partner moet zelfs jouw nagels lakken en benen scheren, als je daar überhaupt nog op zit te wachten. Wij weten wel iets wat jou zo kunnen verlossen van een deel van het leed: het bevallingsjurkje.

Hét bevallingsjurkje voor zwangere vrouwen

Aan het einde van je zwangerschap ga je alleen nog maar voor comfort. En zelfs die zwangerschapsjeans die je een tijdje terug nog kocht, wil je niet meer aan. Je wilt een zacht stofje voelen op je huid en een zo praktisch mogelijk kledingstuk aan. Ta-da, daar heeft een moeder wat op bedacht. Een fijn kledingstuk waar je zowel in de laatste weken van je zwangerschap als tijdens de bevalling zelf en de weken daarna het meest aan hebt: het bevallingsjurkje.

New moms zweren bij dit jurkje. Er is namelijk écht over nagedacht. Niet alleen is het jurkje gemaakt van zacht Bamboo én duurzaam in Portugal, het is ook nog eens een heel handig jurkje. Over het voorpand loopt een knopenrij naar beneden – ja net zoals op het rompertje van je kleine – die je makkelijk kunt opentrekken en dichtdrukken. Daardoor is het niet alleen een praktisch jurkje voor jezelf, maar ook tijdens de eerste momenten met je newborn. Direct na de bevalling kan je kleintje op je borst worden gelegd voor het allereerste huid-op-huid contact wat ook weer belangrijk is voor jullie binding.

Het jurkje bestellen

Ben jij ervan overtuigd dat jij dit ook nodig hebt in de laatste weken van je zwangerschap en periode daarna? Je kunt de jurkjes bestellen in deze webshop. Per stuk kosten ze €46,95 en ze zijn ook te bestellen in een duo-pack voor €84,90. Het bevallingsjurkje is verkrijgbaar in het zwart, donkerrood en donkerblauw. Hebben, hebben, hebben!

LEES OOK: De 9 cadeaus die je dus écht wilt als je net bevallen bent

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Alle zwangere vrouwen hebben het erover: dit bevallingsjurkje is meer dan perfect
Sluiten