Iris Kodde
Iris Kodde Work & Life 31 dec 2015

Bezorg je kinderen een witte kerst, ook als het niet sneeuwt

Nederland oh Nederland, wat doe je ons aan deze winter. Temperaturen alsof het lente is en bomen die hun knoppen laten zien. Die witte kerst kunnen we dus wel vergeten. Of niet?

Wat is er leuker dan lekker in de sneeuw spelen met je vriendjes of broers en zussen? Dus dan maken we toch sneeuw? Famme geeft je drie opties om je eigen sneeuw te maken! Wordt het toch nog een witte kerst, om nooit te vergeten.

[STAP stap=”1″]

Door middel van pampers

Heb je per ongeluk een beetje te enthousiast inkopen gedaan toen de pampers in de aanbieding waren? Geen probleem! Deze jongens van Prankster laten in onderstaande video zien hoe je sneeuw maakt door middel van pampers! Naast pampers heb je ook alleen maar water nodig. Oftewel: super simpel!

Op deze manier is het zelfs mogelijk om een echt sneeuwballengevecht te houden, omdat het gewoon blijft plakken. Let wel op! Het spul is niet giftig, maar zorg er voor dat het niet in je mond komt. Trek ook tijdens het spelen in deze sneeuw niet je nieuwste kleren aan! Niet voor de allerkleinsten dus

[STAP stap=”2″]

Door sneeuwpoeder te kopen

Op trendyspeelgoed.nl kun je voor nog geen dertien euro een hele bak sneeuwpoeder kopen (goed voor zeven en een halve liter sneeuw). Het enige wat je hoeft te doen is water toevoegen en hoppa! Met deze bak maak je enorm veel sneeuw. Wil je liever minder maken? Dan kan je ook een testbuisje kopen voor vier euro.

[STAP stap=”3″]

Met piepschuim

De old-school versie. Een stuk piepschuim langs de muur schrapen, zodat je kleine korreltjes overhoudt. Kost in vergelijking met de andere twee opties wel iets meer tijd, maar ja, alsnog is het geen grote moeite! En het houdt het kroost weer even bezig.

Bron: Tumblr

Ga jij deze nep-sneeuw maken de komende dagen? Deel je foto van het resultaat op onze Facebook!

Lees ook: Ontroerend: meisje ziet voor het eerst sneeuw >

Reageer op artikel:
Bezorg je kinderen een witte kerst, ook als het niet sneeuwt
Sluiten