Melissa Eissens
Melissa Eissens Gezondheid 28 jan 2018
Leestijd: 2 minuten

BH-struggles die iedere vrouw herkent (en mannen nooit zullen snappen)

Deze striptekenaars weten precies wat de struggles zijn die elke vrouw meemaakt en herkent bij het dragen en kopen van bh’s . In welke herken jij je?

De perfecte bh moet alles hebben: de perfecte vorm, de goeie maat, hij moet wel mooi zijn én moet lekker zitten. Oh ja, en hij liever ook geen fortuin kosten. Tsja, inderdaad.. heel jammer dat deze perfectie zo zeldzaam is!

Bh struggles in illustraties

Meestal is het onze lievelingsbh die we tegelijkertijd het meeste haten. Op een gegeven moment laat deze ons in de steek en begint de beugel door de stof heen te prikken. De hele middag. Op dezelfde plek. Deze vrouwelijke striptekenaars brengen al deze struggles perfect in beeld in 19 strips.

1.

2.

3.

4.

5.

LEES OOK: Onderzoek: kleuren in je kleding goed voor mentale gezondheid
6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

LEES OOK: Deze (verrassende) kleur beha schijnt het minste door onder witte kleding
13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

Hoe vaak moet je je bh eigenlijk wassen?

We geven er veel geld aan uit, dus we willen ook dat ze zo lang mogelijk mooi blijven en fris. Dat begint natuurlijk bij het wassen. Je bh wassen na één dag dragen is geen slim idee. In ons vorige artikel lees je hoe vaak het nodig is om je bh te wassen.

LEES OOK: De experts vertellen: zoveel bh’s heeft een vrouw minimaal nodig

De struggles mét de oplossing!

Hierboven hebben we dan wel alle problemen gezien die bijna iedere vrouw wel herkent wat betreft onze bh’s. Maar hoe fijn zou het zijn om daar een oplossing op te hebben. Gelukkig hebben wij er tien voor je op een rijtje gezet. Denk bijvoorbeeld aan die vervelende vetrandjes die plotseling ontstaan wanneer je een strakke bh aantrekt. Of die rode striemen in je huid die ze achterlaten. Borsten die zweten, ook heel vervelend. En niet te vergeten, een van de irritantste problemen: bandjes die afglijden. Lees alle struggles mét oplossing in ons vorige artikel hierover.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme