Dit nieuwe bierbuik heuptasje is werkelijk om te gillen

De ene rare trend is net achter de rug (herinner je het badpak met opdruk van het mannentorso nog?), en de volgende steekt alweer de kop op. Of moeten we zeggen ‘buik’? Er is nu namelijk een fanny pack ontworpen, met de print van een dad bod, oftewel een heerlijk harig mannenbuikje.

Dad bod

De heuptasjes zijn weer helemaal je van het, dus dat is waar Albert Pukies, de ontwerper van The Dadbag, meteen haarscherp op heeft ingespeeld. De beste man ontwierp zes verschillende buiken, zoals ‘The Allen’ met een bescheiden haardos, tot ‘The Magnus’ met veel overtollig vel. Hoe hij op het idee gekomen is? ‘Ik wilde altijd al een dikke buik, maar was me bewust van de ongezonde gevolgen als ik er écht een zou hebben.’ Precies, dan is dit dé oplossing.

Massaproductie

Het ding is op Instagram mateloos populair, en het account van Albert heeft binnen vier dagen al meer dan 6 duizend volgers. Als al deze mensen in de rij staan voor de bierbuikheuptas moeten ze even geduld hebben, want zo veel zijn er op dit moment niet van geproduceerd. Albert zit er wel aan te denken om het ding in de massaproductie te gooien met een Kickstarterproject. Of we daar nu heel blij van moeten worden…?

23 modetrends uit de 90’s die nu weer helemaal hot zijn

The dadbag

Reageer op artikel:
Dit nieuwe bierbuik heuptasje is werkelijk om te gillen
Sluiten