Bijzonder: dit stel adopteerde vier kinderen binnen 24 uur

In 24 uur van geen kinderen hebben tot ouders van maar liefst vier dochters. Het is het bijzondere verhaal van de Amerikaanse Kaley Carling en haar man. Het stel adopteerde twee keer twee zusjes binnen een dag tijd. Zonder het zo gepland te hebben.

Het stel had al veel langer een kinderwens maar helaas werd Kaley niet zwanger. ‘We hebben een aantal jaar geprobeerd om kinderen te krijgen, maar dat bleek onmogelijk voor mijn lichaam. Daarom besloten mijn man en ik om meer op adoptie te focussen, iets wat al een droom voor mij is sinds ik een tiener was,’ vertelt Kaley aan parents.com.

Een hobbelige weg

De weg naar adoptie verliep ook alles behalve gemakkelijk. Eerder gingen er twee adopties op het laatste moment niet door. Zo zou het stel vorig jaar juni al een kind adopteren, maar toe veranderde de biologische moeder op het laatste moment van gedachten. Dit was nadat Kaley en haar man haar maandenlang financieel gesteund hadden en een band met haar en het ongeboren kind hadden opgebouwd. Kaley: ‘Het brak ons hart en we treurden echt om het verlies van dit kind.’

Geluksdag

Slechts enkele maanden later was het hun geluksdag. Het stel kwam via pleegzorg in contact met de zusjes Haven (nu 2) en Indie (nu 14 maanden), waarvan de moeder naar de gevangenis gestuurd werd. En – je gelooft het niet – diezelfde dag nam een vrouw die zwanger was van een tweeling contact met ze op over een mogelijk adoptie. Het stel besloot beide kansen aan te grijpen en zo werden ze in een keer de ouders van vier prachtige meisjes, al zat de tweeling nog in de buik van hun biologische moeder.

Liefde

Nadat de tweeling was geboren en mee naar huis mocht, begon het echt werk. In een keer waren Kaley en haar man de ouders van een pasgeboren tweeling, een meisje was vijf maanden oud en een van net anderhalf. Het eerste half jaar was dan ook behoorlijk pittig, zegt de moeder. Toch heeft Kaley nooit spijt gehad. ‘We hebben ontzettend hard gewerkt voor deze familie.’ En dat het een goede stap was, zien ook anderen. Toen de rechter de adopties definitief maakte, zij ze: ‘Ik heb nog nooit zoveel liefde en zorgzaamheid gezien.’ Die kunnen de ouders mooi in hun zak steken!

Bij deze adoptie-fotoserie houd je het niet droog. Deze kinderen zijn zó blij op de dag van hun adoptie

parents.com

Reageer op artikel:
Bijzonder: dit stel adopteerde vier kinderen binnen 24 uur
Sluiten