Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids februari 24, 2017

Te zoet: zeldzame natuurlijke vierling mag eindelijk naar huis

Bijzonder nieuws uit Georgia, Amerika. Na 65 dagen op de intensive care van de kraamafdeling is de vierling Brayden, Kenlee, Brandon en Bryant gezond en wel bij elkaar. De drie jongetjes en een meisje kwamen met 29 weken veel te vroeg ter wereld. En wat is hun grote broer trots!

Vierlingen komen zelden voor. De kleine Brayden moest nog iets langer in het ziekenhuis blijven, maar mocht afgelopen week ook mee naar huis. Hij werd verwelkomd door zijn grote broer Bentlee (4), die trots is als een pauw op zijn nieuwe broertjes en zusje (Kenlee). Ouders Justin en Kortney kregen de vierling op een geheel natuurlijke manier, want ontzettend bijzonder is.

Kerngezond

Elke baby heeft ruim een maand op de intensive care gelegen, maar mochten nu eindelijk naar huis. ‘Het gaat zo goed met ze! We zijn ontzettend blij dat ze nu met ons mee naar huis mogen en we als gezinnetje compleet zijn’, zegt moeder Kortney tegen Today. ‘Nu begint het natuurlijk pas. Het voeden in de nacht is bijvoorbeeld echt heel zwaar. Alle kindjes moeten om de vier uur eten, en ik doe er twee en een half uur over per keer. Dat is funest voor je nachtrust, natuurlijk!’ Gelukkig zijn alle vier de kindjes kerngezond, en groeien ze als kool.

Wauw! Je blijft kijken naar deze fotoshoot van een identieke vierling

Today.com

Reageer op artikel:
Te zoet: zeldzame natuurlijke vierling mag eindelijk naar huis
Sluiten