Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 16 mrt 2017

Bijzonder: vijf broertjes en zusjes zoeken een lief adoptiegezin met elkaar

Een bijzonder bericht op een adoptiesite van de staat Kansas in Amerika wordt veel gedeeld. In het bericht wordt namelijk gezocht naar een lief nieuw gezin voor vijf kinderen, die het liefst alle vijf tegelijk geadopteerd willen worden. De reacties op het bericht blijven maar binnenstromen en zijn hartverwarmend.

‘Familie gezocht: vijf broertjes en zusjes willen bij elkaar blijven’. Zo luidt de kop die boven het artikel staat op website The Kansas City Start gepubliceerd werd. De kinderen Bradley (11), Preston (10), Layla (8), Landon (6) en Olive (2) zitten nu ieder in een ander gezin, en kunnen niet wachten om met zijn vijven in een liefdevol gezin geplaatst te worden. Waarom de kinderen geadopteerd moeten worden, is niet duidelijk.

Wie is wie?

In het artikel staat dat Bradley een echte muzieklover is, en een beetje verlegen. Hij is goed in rekenen en houdt van een potje voetbal. Zijn broertje Preston is een energieke dierenliefhebber en houdt ervan om buiten te zijn. Hij houdt van vissen en spaart Pokémon kaarten. Layla, het oudste meisje van het stel, luistert graag naar hip-hopmuziek en zou graag zieke dieren willen verzorgen als ze later groot is. Ze doet goed haar best op school en maakt makkelijk vriendjes. Ook zij is sportief, en houdt van baseball en volleybal. Broertje Landon speelt graag samen met zijn broer Preston met Pokémon kaarten, en als hij daar niet mee bezig is, is hij buiten op avontuur. De jongste van het stel, Olive, is een echte knuffelkont en een peuter pur sang.

LEES OOK: Hartverwarmend: deze kinderen zijn zo blij als ze geadopteerd worden

Getraumatiseerd

Volgens de website lopen de reacties op de ‘advertentie’ storm met de meest lieve berichten zoals: ‘Het is jammer dat ik al oma ben, anders had ik ze met liefde een fijne jeugd gegeven’ en ‘Mijn man en ik zouden het fantastisch vinden om al deze vijf kindjes een warm thuis te geven! Dat God zich over deze kindjes mag ontfermen’. Volgens Jodi Hiatt van FosterAdopt Connect moeten de aanstaande adoptie ouders rekening houden met getraumatiseerde kindjes. ‘De band tussen deze kinderen is enorm sterk nu ze niet meer bij hun ouders kunnen zijn. Ik hoop met heel mijn hart dat ze snel weer met zijn vijven zijn en in een liefdevol gezin worden opgevangen.’

Wauw! Deze tranentrekkende fotoserie over adoptie is zo mooi

Kansas City Star

Reageer op artikel:
Bijzonder: vijf broertjes en zusjes zoeken een lief adoptiegezin met elkaar
Sluiten