Redactie
Redactie Kids 23 okt 2014

Bizar! Deze baby van 16 maanden kan lezen

Baby Torin is 16 maanden oud en wel erg slim voor zijn leeftijd. De kleine speelt met papa een taalspelletje en wat blijkt: hij kan gewoon lezen! Papa is zo trots dat hij alles filmde en online heeft gezet.

Vooraf heeft Torin al een paar maanden druk geoefend met de lesmethode Your Baby Can Read. Voor zo’n 50 euro krijg je dan een reeks instructie dvd’s en woordkaarten. Toen Torin de materie meester was, maakte papa nog meer kaarten en zie hier het verbluffende resultaat:

Wauw, super knap toch? Geloof jij het? Wij werden in eerste instantie omver geblazen, maar naarmate de video vordert kregen we toch zo onze twijfels. ‘Leest’ kleine Torin nou echt? Of herkent hij simpelweg dat het woord Orange met een groot rondje begint?

Waarschijnlijk dat laatste. De belofte dat kinderen via deze methode een grote voorsprong op school krijgen is volgens experts zwaar overdreven. Het zegt genoeg dat het bedrijf achter Your Child Can Read failliet is. Kleine Torin ‘leest’ dan misschien niet echt, hij blijft wel een ontzettend slim ventje!

Reageer op artikel:
Bizar! Deze baby van 16 maanden kan lezen
Sluiten