Bizar: familie ontvoert zoon omdat hij te aardig is voor vreemden

Een 6-jarig jongetje uit Missouri heeft 4 uur lang doodsangsten uitgestaan, omdat hij ontvoert en vastgehouden werd in zijn eigen kelder. Niet omdat hij het doelwit was van een misdadiger, maar omdat zijn familie hem een lesje wilde leren. Hij zou namelijk te aardig zijn voor vreemden.

Zijn moeder, oma, tante en een collega van de tante zaten in het complot. Ze wilden de jongen eens goed bang maken. Hij is door de collega van zijn tante in een pick-up truck gelokt en daar vastgebonden en bedreigt met een vuurwapen. Vervolgens is hij geblinddoekt en meegenomen naar de kelder waar hij zijn broek moest uittrekken en hem verteld werd dat hij verkocht zou worden als seksslaaf.

Nooit meer zijn moeder zien

Ze vertelden de jongen dat hij zijn moeder en zijn huis nooit meer zou zien en toen hij begon te huilen dreigden ze dat ze hem zouden vastspijkeren aan de muur. Uiteindelijk werd hij vrijgelaten en kreeg hij een preek van zijn familie over het vertrouwen van onbekende mensen.

De familie was zich, naar eigen zeggen, van geen kwaad bewust. Door de ontvoering hoopten ze ‘dat hij zou leren dat het fout is om met vreemden mee te gaan’. De familie is opgepakt nadat de jongen het verhaal op school vertelde. Ze zijn aangeklaagd voor ontvoering en verwaarlozing. De jongen is uit huis geplaatst.

Tante, moeder, collega van de tante en oma. Bron: Politie Lincoln County, Missouri

Het is natuurlijk te begrijpen dat ouders willen voorkomen dat hun kind ooit bij een vreemde in de auto stapt. Maar deze familie is het boekje mijlenver te buiten gegaan en hebben hun kind waarschijnlijk voor het leven getraumatiseerd. Wat vinden jullie? Praat mee op onze Facebook.

Lees dan ook: Vader weigert zoon met Down op te geven, vrouw vraagt scheiding aan

Reageer op artikel:
Bizar: familie ontvoert zoon omdat hij te aardig is voor vreemden
Sluiten