Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids februari 20, 2017

Dit geloof je niet: moeder bevalt van twee kinderen in tien maanden

Kimberley Smylie en haar man Jason hebben ruim zes jaar geprobeerd om zwanger te raken, maar al die tijd zonder succes. Zelfs een aantal IVF-behandelingen konden er niet voor zorgen dat Kimberley zwanger raakte. Ze besloot haar kinderwens aan de wilgen te hangen, en vanaf toen gebeurde er iets magisch.

Kimberley en Jason besloten nog één laatste keer het IVF-traject door te gaan. En met succes, want na 35 weken zwangerschap werd hun zoontje Jack als premature baby geboren. De kraamverzorgster informeerde Kimberley dat zwanger raken op de natuurlijke manier soms een stuk makkelijker gaat na een succesvolle IVF-behandeling. Dat liet ze zich geen twee keer zeggen, en ging er een maand later weer voor. Alleen had ze nooit gedacht dat het zo snel raak zou zijn. Want vier maanden na de geboorte van Jack kwam het stel erachter dat ze zwanger was. Maar nu op de natuurlijke manier.

LEES OOK: Beste vriendin blijkt reddende engel en laat kinderwens uitkomen

Zo heb je er geen, zo heb je er twee

Ze gingen er vanuit dat hun tweede kindje rond de eerste verjaardag van Jack geboren zou worden, maar dat bleek iets eerder. Sam kwam na 29 weken zwangerschap ter wereld, wat betekent dat de twee jongetjes maar tien maanden schelen. ‘Zo heb je er geen, en zo heb je er ineens twee in één jaar. Het leven kan je absoluut verrassen. Daar ben ik nu wel achter’, aldus Kimberley tegen Daily Mail Australia.

Niet elke vrouw kan makkelijk zwanger worden. Hoe zwaar het kan zijn bewijst deze foto op een prachtige manier

Daily Mail Australia

Reageer op artikel:
Dit geloof je niet: moeder bevalt van twee kinderen in tien maanden
Sluiten